Klet Kozjak

Posjetite imanje u središtu Hrvatskog zagorja, okruženo  dvorcima i toplicama.

Klet Kozjak raspolaže ugostiteljskim objektom veličine tisuću kvadratnih metara  građenom u starinskom stilu koji odiše autohtonim zagorskim ambijentom. U rustikalno uređenom podrumu, poslužuju se domaći specijaliteti i probrana zagorska vina iz vinarija Bodren, Libertin, Petrač i Sever. Prostor je kapaciteta 110 sjedećih mjesta, a ljetna terasa 50 sjedećih mjesta.

Na imanju je izgrađena i dvorana za seminare, kongrese, prezentacije ili vjenčanja i slične svečanosti, a raspolaže s 80 sjedećih mjesta, dok na otvorenoj terasi na katu može smjestiti  40 sjedećih mjesta. Za poslovne potrebe u dvorani su na raspolaganju LCD projektor, flipchart prezentacijska ploča, projekcijsko platno i  bežični Internet.

Za goste željne noćenja na ovom imanju na raspolaganju je osam dvokrevetnih soba i dva apartmana veličine 40 kvadratnih metara koja se nalaze u potkrovlju. Sobe su opremljene televizorom, mini barom i bežičnim internetom.  Vlasnici imanja organiziraju  poslovne ili obiteljske ručkove, dječje ekskurzije, te izlete i razgledavanja muzeja-dvorca Sv. Križ Začretje, muzeja Žitnica, crkve Sv. Križa, galerije Rudi Stipković, galerije Ivana Lovernčića, vinoteke “Kapljica”, “Vinski vrh”, te zbirke oružja Stjepana Jačmenice.

Za djecu je uređen prostor ispred objekta gdje se nalaze ljuljačke, tobogan i pijesak. Odrasli mogu uživati u šetnji ili vožnji biciklom po brdskim stazama, ili unajmiti teniski teren koji se nalazi odmah pored imanja.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Klet Kozjak 
LOKACIJA: Sveti Križ Začrtje (Kozjak 18a)
KONTAKT:  Tel: 0 0385 (0)49 228 800, (0)49 222 899, mail: kontakt@klet-kozjak.hr
KAKO DOĆI: autom- Autocestom Zagreb-Macelj, na izlazu Sveti Križ Začretje. Udaljenost do Zagreba  20 minuta, a od Maribora manje od 45 minuta