Klinika Glušac

Postizanje prirodne promjene u skladu s pacijentovim crtama lica osnovna je filozofija rada ove medicinske ustanove.
Klinika dr. Glušca s velikim uspjehom posluje na području Makarske od 1997. godine. Osobita pažnja posvećuje se predoperativnim konzultacijama i pregledu možebitnog pacijenta kako bi se postigli optimalni rezultati. U svome radu, dr. Glušac često ističe kako dobar kirurg mora biti i umjetnik – koji razumije ljepotu, sklad i estetsku ravnotežu. Ne čudi stoga, što isti svakodnevno prati trendove u estetskoj industriji, te se educirao u ponajboljim američkim i inim svjetskim medicinskim institucijama.

Poznat je i kao “izumitelj” revolucionarne tehnike – nasal memory surgery – operacija nosa koja zapravo to nije.  U njegovoj klinici na raspolaganju vam je i standardna ponuda estetskih zahvata lica i tijela. Ovdje možete birati među korekcijama kapaka, uški, usana i cjelokupnog lica (face-lift), kao i moderne tehnike peglanja bora i uklanjanja nesavršenosti lica uz pomoć injekcija botoxa ili dermoabrazije.

Odlučiti se možete i za liposukciju trbuha i nogu, zatezanje kože na području abdomena, te za podizanje, povećanje ili smanjenje grudi. Osobito zanimljiva je i operacija udubljene ili uvučene bradavice – urođena malformacija koju ima oko 2 posto žena u Hrvatskoj ili posljedica dojenja. Kirurški zahvat je jednostavan, a šivanje se obavlja iznutra – resorbitivnim koncem – tako da je rez nevidljiv, te ne ostavlja ožiljke.

KIRURG: DR. BRANKO GLUŠAC
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: DR. GLUŠAC 
LOKACIJA: Makarska (Stjepana Ivičevića 2)
KONTAKT: tel.: 021 616 303; e-mail: info@drglusac.com

Facebook Like Button