Kolekcija nakita Guardian Yolo koja očarava

Ljubav između žena i nakita poznata je oduvijek. Upravo odabirom nakita žene izražavaju svoju osobnost i stil, a često i svoja lica.

Nova kolekcija domaćeg brenda nakita Guardian Yolo s Nevenom Rendeli prikazuje 9 lica i raspoloženja svake žene: lijepa, sexy, vamp, ljuta, umorna, znatiželjna, zadovoljna, poželjna i sretna, sve je to jedna žena.

kvadrat

Za potrebe snimanja kampanje Guardian Yolo Nevena Rendeli Vejzović zajedno sa svojim blizankama Marom i Leom pozirala je pred objektivom supruga Maka Vejzovića i na najljepši način dočarali ljetnu Guardian Yolo priču o nakitu, pripadanju, ljubavi i zajedništvu.

nevena-randeli-2

Odabir nakita zasigurno može utjecati i na način na koji se žena osjeća, nakit je i nadogradnja vlastitog stila odijevanju,ali i dodatak kojim žene naglašavaju svoju ljepotu.

nevena-randeli-4

Domaći brend nakita Guardian Yolo od kada se pojavio odmah je osvojio srca brojnih žena kao i osoba ih javnog života. Danas njihov nakit krasi brojne žene i idealan je izbor kada želite nekome darovati poklon s trajnim i dragim uspomenama.

Guardian Yolo nakit ima i onu emotivnu vrijednost koja je za svaku ženu posebno dragocjena.

nevena-randeli-3

Novu kolekcija nakita čine g-yolo heart ball i star ball kolekcija narukvica i ogrlica. Narukvice i ogrlice mogu biti sa Swarovski kristalima ili bez njih, sa jednim ili više privjesaka, bez obzira na koji model se odlučite sigurno je da će te na taj način trajno okovječiti trenutke kojih se zauvijek želite sjećati.

nevena-randeli-1
Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button