Koncert 2Cellos

Ekskluzivni koncert grupe 2Cellos održat će se u intimnom prostoru Pjace u Jelsi na Hvaru, 7. kolovoza 2015. Svjetski poznati mladi čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, svojim će jedinstvenim pop izvedbama začiniti vruće ljetne dane na otoku Hvaru.

Planetarno poznati dvojac na domaćem će terenu izvesti neke od najvećih hitova kojima su stekli fanove diljem svijeta, a obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni Smooth Criminal Michaela Jacksona, koji ih je i lansirao u centar zanimanja, samo su dio repertoara ovog vatrenog dua koje će izvesti na jedinstvenoj glazbenoj večeri u Jelsi na Hvaru.

stjepan-hauser luka-sulić

Hrvatska grupa 2Cellos svoju je karijeru započela strelovito, a u kratkom periodu, od potpunih anonimaca Luka Šulić i Stjepan Hauser postali su dio svjetske pop scene. Svirajući sa zvijezdama kao što je Elton John i nastupajući na najprestižnijim svjetskim pozornicama osvojili su srca milijuna fanova diljem svijeta.

2-cellos-2 2-cellos-1

Ulaznice za ekskluzivni koncert grupe 2Cellos u Jelsi u prodaju kreću od 22. svibnja, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centrima te u sustavu Eventima. Zbog ograničenog broja mjesta preporučamo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme.

Uz dopuštenje: XOXO (sve fotografije)

Facebook Like Button