Kong: Otok lubanja

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures predstavljaju film Kong: Otok lubanja, redatelja Jordana Vogta-Robertsa (“The Kings of Summer”).

Raznoliku ekipu istraživača okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu – lijep, ali i opasan – ne znaju da su ušli u prostor mitskog Konga.

U glavnim ulogama su Tom Hiddleston (“The Avengers,” “Thor: The Dark World”), Samuel L. Jackson (“The Hateful Eight,” “Avengers: Age of Ultron”), dobitnica nagrade Oscar® Brie Larson (“Room,” “Trainwreck”), John Goodman (“Transformers: Age of Extinction,” “Argo”) i John C. Reilly.

kong-1

Film je nastao prema scenariju Maxa Borensteina, Johna Gatinsa, Dana Gilroya i Dereka Connollya. Producenti su Thomas Tull i Jon Jashni zajedno s Mary Parent. Izvršni producenti su Eric McLeod i Alex Garcia.

Film je sniman na tri kontinenta preko šest mjeseci, počevši od mjesta Oahu na Hawaiima – gdje je snimanje započelo u listopadu 2015. godine – zatim na australskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=aU81H7CRolU

Kong: Otok lubanja, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže u ožujku 2017. godine.

Uz dopuštenje: Blitz Film&Video Distribution (sve fotografije)

Facebook Like Button