Kultna ženska torbica Sleepy Fly

Patrizia Pepe predstavlja novu kampanju #DNTdisturb koja je posvećena kultnoj Sleepy Fly torbici.

Protagonistica kampanje je snažna, neovisna žena, koja je u potrazi za trenutkom slobode posvećenim samo njoj, njenim najintimnijim momentima. Kampanja komunicira hashtag #DNTdisturb putem kojeg poručuje da to vrijeme pripada samo njoj i da je nitko nema pravo ometati.

patrizia-pepe-torbe-1

Nedvosmislena ikona ove kampanje, Sleepy Fly torbica, s lakoćom stapa moderan dizajn, glatku kožu te prepoznatljive detalje poput Patrizia Pepe logotipa. Sleepy Fly torbica je must-have komad za žene koje njeguju jedinstveni i sofisticirani stil.

patrizia-pepe-torbe-2

Torbica interpretira estetiku brenda spajajući otmjenu izradu s ironijom simbolike kultnog logotipa Patrizia Pepe u obliku muhe, koja je na torbici djelomično pokrivena s gornjim dijelom. Time torbica šalje ironičnu poruku koju najbolje opisuje rečenica: “Please do not disturb, I’m sleeping!”, u prijevodu „Molim vas ne smetajte, spavam!“.

patrizia-pepe-torbe-3

Posebnost ove kultne torbice krije se u inovativnom pristupu vidljivom u igri spajanja različitih materijala i dizajna. Čisti rezovi i esencijalne linije mijenjaju izgled zahvaljujući podesivom remenu, koji omogućava nošenje torbice na više načina ovisno o ukusu i prilici. Patrizia Pepe Sleepy Fly torbica izrađena je od 100% talijanske mekane teleće kože te je dostupna u dvije veličine: srednjoj i manjoj. Paletom boja dominiraju snažni tonovi poput retro bijele, jarko crvene i žute te esencijalne crne i tamno plave boje.

patrizia-pepe-torbe-5

patrizia-pepe-torbe-4

Fotograf Ben Rayner snimio je fotografije i video materijale za kampanju koji istražuju „intimniji“ koncept slobode, prikazujući ga kroz neobičnu gestikulaciju modela, tj. protagonistice kampanje. Glavna protagonistica u jednom videu iz kampanje zatvara vrata svoje sobe te se prepušta trenucima ironičnog eskapizma.

patrizia-pepe-torbe-7

patrizia-pepe-torbe-6

Posjetite svoj omiljeni Patrizia Pepe store, izaberite svoj omiljeni model Sleepy Fly torbice i pošaljite odvažnu poruku!

patrizia-pepe-torbe-8

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button