Labar

Laserska tehnologija i klasična kirurgija za poboljšan izgled lica i tijela.
Na atraktivnoj zadarskoj adresi smjestila se poliklinika Labar koja nudi raznovrsne estetske zahvate lica i i tijela. Osnovana je od strane dr. Marina Labara, specijalista opće i plastične kirurgija, koji je iskustvo stjecao u prestižnim hrvatskim medicinskim ustanovama, a dodatno se educirao na brojnim svjetskim kongresima i seminarima.

Poliklinika Labar opremljena je modernom opremom, a okuplja kompetentan tim stručnjaka koji neprestano prate nove trendove u estetskoj kirurgiji. Ne čudi stoga, što su vam ovdje dostupni tretmani pomlađivanja botoxom, hijaluronskom kiselinom, dermalnim punilima, ali i laserska tehnologija za uklanjanje nepravilnosti kože.

Ovdje se možete odlučiti i za korekcije nosa, odstojećih uški, usana, kapaka i podočnjaka te cjelokupnog lica. Na raspolaganju vam je povećanje, smanjenje ili podizanje grudi, liposukcija, zatezanje kože s područja trbuha  te niz intimnih estetskih zahvata poput sužavanja rodnice, ili povećanje volumena muškog spolovila.

Poliklinika Labar ponosi se uslužnim i fleksibilnim osobljem koji cijeni individualni pristup prema svakome korisniku, a susretljiva je do te mjere da se i vrata operativne sale otvaraju sukladno vašim željama i mogućnostima.
Ovo je i jedna od rijetkih hrvatskih poliklinika za estetsku kirurgiju koja nudi mogućnost kupnje poklon-bona. Na raspolaganju su vam poklon-bonovi za pojedine zahvate ili općeniti, s određenim novčanim iznosom koji se može potrošiti po želji.

KIRURG: DR. MARIN LABAR
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela
KLINIKA: LABAR
LOKACIJA: Zadar (Nikole Tesle 12b)
KONTAKT: tel.: 023/306-005; e-mail: info@poliklinika-labar.hr

Facebook Like Button