Laser centar Doctor

Strahujete od injekcija i kirurškog skalpela? Svoj izgled moguće je uljepšati i drugim tehnikama!
Laser centar Doctor smješten je na atraktivnoj lokaciji u Zagrebu, a obuhvaća znanje i iskustvo dr. Augustina Bralića. Temelji se na primjeni najsuvremenije laserske tehnologije u estetskoj medicini, odnosno medicinskoj kozmetologiji. Ovdje vam je na raspolaganju lasersko peglanje bora, brisanje sunčevih i staračkih mrlja, smanjivanje proširenih pora te izglađivanje kožnih ožiljaka. Možete se odlučiti i za lasersko odstranjenja dobroćudnih kožnih izraslina poput madeža i fibroma.

Valja istaknuti da razni dijelovi kože drugačije apsorbiraju različite valne duljine lasera, pa se ovisno o željama i postupku – bira i tip aparata. Zlatni standard, primjerice, za lasersku epilaciju je korištenje diodnog lasera valne duljine 808 odnosno 810 mikro zona kože. Za pomlađivanje predjela lica, vrata, dekoltea i gornje strane šaka u centru se koristi frakcionirana laserska obnova kože. Postupak obuhvaća tretman laserom od 100 do 200 tisuća mirko zona kože koji obnavlja izgled, elastičnost i njenu čvrstoću. Oporavak traje pet do sedam dana, a tretman se može i ponoviti ovisno o vašim željama.

Laserska tehnologija pomlađivanja je sigurnija od klasičnog kirurškog zahvata, jer se tijekom tretmana ne koriste agresivne vrste anestezije. Ipak, ne možemo ju nazvati potpuno bezbolnom. Većina ljudi tijekom tretmana osjeća toplinu, lagano strujanje i peckanje.   
Ljubazno osoblje Laser Centra Doctor odgovorit će na sve vaše upite i prilagoditi se vašim individualnim potrebama kako biste u potpunosti bili zadovoljni krajnjim rezultatom.

LIJEČNIK: DR. AUGUSTIN BRALIĆ
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: LASER CENTAR DOCTOR 
LOKACIJA: Zagreb (Petrova 15a)
KONTAKT: tel.: 01 46 33 079; e-mail: laser@doctor.hr