Leptir mašne uz koje ćete zasjati na vjenčanju

„Gentlemen’s choice“ kolekcija je modnog brenda TIE ME u kojoj predstavlja novu svečanih, ručno rađenih leptir mašna, raznih uzoraka i idealnih za svečane prigode poput vjenčanja.

Kolekcija je nastala prepoznavanja tržišta na kojem su nedostajale svečane, ali u isto vrijeme zanimljive leptir mašne. Ova ekskluzivna kolekcija izrađena je u suradnji s grafičkim dizajnerima i mogu se pronaći samo u TIE ME-u. Uz svaku mašnu moguće je napraviti i dvostrani rupčić koji se može složiti na veliki broj načina čime se podiže cijela svečana kombinacija modno osviještenog muškarca. Cijela je kolekcija, zbog fine satenske tkanine, idealna za prigode poput vjenčanja.

blue-plaid-1

Izdvojeno:

> Svaku mašnu ili komplet moguće je i personalizirati uvezom inicijala ili datuma. Takva je mašna i zanimljiv poklon koji će zasigurno biti sačuvan i podsjećati na posebne trenutke.

Osim leptir mašni iz kolekcije „Gentlemen’s choice“, u bogatoj ponudi TIE ME možete pronaći ostale jedinstvene leptir mašne, rupčiće za sakoe te ženske mašne. Cilj je ponuditi originalne i ručno rađene proizvode od kojih je svaki element izrađen u Hrvatskoj. Brend nudi i mogućnost personalizacije proizvoda putem izrade tkanine po želji ili uvezivanja teksta.

Hrvatsku brend TIE ME oduševio je i kupce u inozemstvu pa od sada ručno rađene proizvode ovog brenda možete pronaći u dućanima diljem svijeta, od Australije do Norveške.

blue-plaid-3

blue-plaid-2