L’Homme sport

Yves Saint Laurentov miris L’HOMME po prvi se put upušta u velika uzbuđenja kroz istraživanje svijeta sporta.

S novim mirisom L’HOMME SPORT, utjelovljenjem Saint Laurentovog spoja muževnosti, energije i stila, muški se mirisi modne kuće Yves Saint Laurent u 2014. susreću s novim uzbuđenjima prožetim adrenalinom. Snaga i estetika. Kretanje i ispunjenost. Svježina i intenzivnost.

l-homme-1Yves Saint Laurent predstavlja novu verziju legendarnog mirisa, koji je toliko muževan da može nositi samo jedno ime: L’HOMME Yves Saint Laurent. U bezvremenskoj staklenoj silueti bočice s neponovljivim dizajnom metalnog čepa, Yves Saint Laurentov miris L’HOMME definira novi način izražavanja muževnosti. Magnetičan. Senzualan. Snažan. Lansiran 2006. godine, ovaj je kultni miris za sobom ostavio novi mirisni trag: svježe-drvenasti akord. Kroz odvažan spoj citrusnih nota i vetivera u ravnoteži sa svježim, voćnim daškom listova ljubičice i vibrantnog cedra postavio je nova pravila privlačnosti. Miris koji su prije osam godina redizajnirali Anne Flipo, Dominique Ropion i Pierre Wargnye (IFF) nezaobilazan je dodatak muževnoj eleganciji, suvremen i usklađen s muškarcem koji ga nosi.

Yves Saint Laurent je na temelju kultnog mirisa ispisao istinsku sagu u kojoj se kroz LA NUIT DE L’HOMME, kreativno djelo gore navedenog trija iz 2009., susreću najsenzualnije i najzagonetnije strane muževnosti. L’HOMME SPORT, najnoviji dio sage koji su kreirale Anne Flipo i Juliette Karagueuzoglou (IFF) protkan je rafiniranom, upečatljivom svježinom.

Pogledajte YSL L’Homme Sport 30 sekundni video sa Olivierom Martinezom, te “making of” videa:

Uz dopuštenje: L’Oreal Adria

Facebook Like Button