Ljetna kolekcija hrvatskog streetwear branda

Zagreb Social Club je hrvatski streetwear brand koji stoji iza tvrdnje da je streetwear bez zajednice, samo moda.

Biti tu jedni za druge i znati prepoznati potrebu, to je vrlina ovog mladog i perspektivnog brenda.
Poznati po svojim jasnim ciljevima i motivima kroz koje modu s porukom šire u javnosti, pronašli su svoje obožavatelje, a iz dana u dan, pridružuju im se novi.

zagreb-street-moda-1

Osim mode i organizacije događanja, Zagreb Social Club često sudjeluje i u raznim humanitarnim akcijama, a trenutno je na njihovom webshopu moguće kupiti bedž, od čije prodaje dio ide za obnovu studija naše poznate street art umjetnice OKO.

Pomogli su i humanitarnoj organizaciji “Humanity First” napraviti 1.000 maski za lice tako što su ih spojili s jednom njihovom radionicom i ustupili im termin za proizvodnju.

zagreb-street-moda

Zbog toga zadnja kolekcija sada malo kasni, ali kako su se svima, tako su se i Zagreb Social Clubu, prioriteti preko noći promijenili.

zagreb-street-moda-2

Zagreb Social Club sve artikle proizvodi u hrvatskoj u malim serijama, a za neke su korišteni i materijali hrvatske vojske

“Hrvatska je kroz povijest imala jaku tekstilnu industriju koja je u posljednjih dvadesetak godina gotovo nestala. Iza toga, ostali su ljudi obučeni za izradu kvalitetnog proizvoda, znanje, vještine i uvjeti.

U trenutku kada se krenula događati renesansa za male proizvođače i brandove, zadesila nas je ova epidemija, a uz nju i potres”, dodao je kreativni direktor brenda – Ali Mirza.

zagreb-street-moda-3

Od danas je moguće online prednaručiti ljetnu kolekciju hrvatskog streetwear branda koji prepoznajte ljudske potrebe

Sada u fazi prednarudžbe, kupnjom zajedno možemo podržati hrvatsku tekstilnu industriju i nastaviti dugogodišnju tradiciju industrije na koju možemo biti ponosni.

Ovdje možete naručiti sve što vam se sviđa: Zagreb Social Club, a tu je njihov Instagram profil: @zagrebsocialclub

zagreb-street-moda-4

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button