Ljetne bijele tenisice kojima nećete odoljeti

Zaštitna boja ljeta koja daje dozu sofisticiranosti svakoj kombinaciji zasigurno je bijela. Idealna je za toplije dane kako u ležernim, tako i u elegantnim prigodama. Jedan od vodećih modnih trendova za nadolazeće ljeto je odijevanje u bijelu boju – od glave do pete.

Kako ljeto vidi Nike? Kroz Nike Beautiful X Powerful kolekciju tenisica uz koje nećete ostati neprimijećeni. Kolekcija je posvećena snažnim ženama u sportu i uključuje pet legendarnih Nike tenisica od bijele kože i zlatnih detalja:
> Nike Beautiful X Powerful Internationalist
> Nike Beautiful X Powerful Air Max Jewell
> Nike Beautiful X Powerful Cortez Classic
> Nike Beautiful X Powerful Air Max Thea
> Nike Beautiful X Powerful Blazer Low

nbx

Sve tenisice krasi i potpis sprinterice Elaine Thompson i njen najpoznatiji citat ”One life, one chance” („Jedan život, jedna prilika“) i ostvarena pobjednička vremena na 100 i 200 metara (21:78 i 10:71 sekundi).

Na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru Elaine Thompson je postala prva sprinterica (i prva Jamajčanka ikada) koja je pobijedila na utrkama na 100 i 200 metara od davne 1988. godine.

Udaljenost koju je prešla u Riu ne bi trebala biti mjerena isključivo u metrima već i u godinama teškog rada koji ju je doveo do toga. Iako je sprint obilježio njeno odrastanje, njene sposobnosti nisu izašle na vidjelo sve do 2015. godine kada je pobijedila na međunarodnoj utrci na sto metara istrčavši ju u svega 10.97 sekundi. Unatoč brojnim izazovima, Elaine je zadržala pobjednički stav: „Samo zato jer si utrku završio kao drugi ili treći ne znači da si gubitnik – za sebe si i dalje pobjednik. I kada postaneš prvak, nastavi trenirati jednako uporno kako bi postigao još više“.

Mladima su potrebni sportski uzori, a Thompson svojom karijerom želi inspirirati mlade sportašice da slijede svoje snove: ”Želim da i ostali znaju kako i oni mogu uspjeti.” Njena priča i utjecaj na žene u sportu utjelovljeni su u najnovijoj Nike Beautiful X Powerful Collection – kolekciji koja slavi rad, predanost i pobjede Elaine Thompson.

Nike Beautiful X Powerful kolekcija bit će dostupna od 1. lipnja putem SNKRS aplikacije i u maloprodaji diljem svijeta.

Više informacija na nike.com.

Facebook Like Button