Ljupki nakit koji ostavlja bez daha

Rebecca je priča o romantici i odvažnoj ljepoti. O vrhunskom talijanskom dizajnu i najkvalitetnijim materijalima, koji su s nevjerojatnom lakoćom pretočeni u glamurozan nakit dostojan istinske dive.

Nakit svjetski poznatog glasa, Rebecca, omiljen je među brojnim trendsetericama i pripadnicama ljepšeg spola. Proizvodi ga talijanska kompanija Industrie Testi Spa, sa sjedištem u Firenci, koju je 1998. godine osnovao Alessandro Testi.

rebecca-1

Testi je dizajner koji je, zahvaljujući svojim vještinama i inovativnim razmišljanjem, u svega nekoliko godina stvorio međunarodno priznati brend. Naime, Alessandro je poznat po svojoj originalnoj ideji korištenja ” siromašnih” sirovina poput bronce i čelika, koje dovodi do savršenstva pomoću vrhunskih tehnika izrade.

Tako je, kao pionir provođenja trendova, sa svojim sjajnim dizajnerskim timom među prvima počeo koristiti broncu, bojati ju u žuto ili ružičasto zlato te na nju aplicirao raznobojno drago kamenje, stvarajući tako nakit snažne osobnosti, apsolutno inovativan u pogledu materijala, dizajna i tehnike proizvodnje.

Zahvaljujući radu na isključivo jednom mjestu, kreativni tim pod vodstvom talentiranog Alessandra, u mogućnosti je proći i kreativnu i dizajnersku fazu od ideje do realizacije u svega nekoliko sati.

rebecca-2

Rebecca kolekcije nakita istovremeno su bezvremenski elegantne, stylish i luksuzne. Aktualna Mediterraneo kolekcija inspirirana je ljepotom prirode, a sastoji se od ljupkih komada nakita s koraljnim cvijećem nježnih, pastelnih boja u glavnoj ulozi. Naušnice, prstenje, narukvice i ogrlice svijetlih su i toplih tirkiznih, crvenkastih i nježno ružičastih koralja, pomno usklađenih s odrazima zlata i cirkonije.

Nakit kao stvoren za romanični izlet na Siciliju, Grčku, Azurnu obalu, Capri ili pak Saint Tropez!

Facebook Like Button