Maison Marquise

“Maison Marquise” je prekrasno, misteriozno i plemenito mjesto, koje simbolizira blisko, povlašteno društvo i svijet Marquisinih prijatelja – koji zajedno postaju dio čarolije pretočene u nove oblike, boje i plemenite tkanine.

Maison Marquise teži stvoriti novi moderni romanticizam dvadesetprvog stoljeća, kozmopolitski i moderan svijet koji prelazi kulturne i zemljopisne granice. On sadrži bogato naslijeđe i ljepotu prošlih vremena kao i vječni romantični i slobodni duh žene.

Kolekcija Maison Marquise je stvorena s ciljem da prati samouvjerenu, modernu ženu koja je u isto vrijeme iskrena prema svojoj senzualnosti i romantičnosti. Ona cijeni prošlost ali samouvjereno kroči prema budućnosti u skladu sa svojim izborima. Ona uistinu vjeruje da snovi mogu postati stvarnost i nije ju strah izazvati nemoguće.

Marquise muza

Njezino poslanje je ostaviti svoj otisak na zemlji, napraviti razliku, ona teži promijeniti svoj svijet i oblikovati ga koristeći svoje vještine i talente. Netko će reći da ona ima jedinstven, magični dodir koji na površinu donosi prekrasne, nikad prije viđene stvari. Ona voli profinjenost i prepušta se raskoši ipak ona svjesno i pametno donosi odluke i odabire samo ono što najbolje odgovara njezinim očekivanjima i vrijednostima. Ona ne dozvoljava ustupke kvaliteti. Samostalna i usredotočena, ona uspijeva stvoriti jedinstvo savršenstva i ljepote u svojem životu.

Maison Marquise stil

Odjeća Maison Marquise je prilagođena jakoj, ženstvenoj i senzualnoj ženi koja ipak ne teži seksepilu. On je ženstven, karakterističan i perfektan u detaljima, vrhunske kvalitete te vam daje moderan ali dragocjen, dijamantni izgled.

Tekst i fotografije: Uz odobrenje Maison Marquise

Pronađite više na:
trendcy-logo

Facebook Like Button