Maknimo podočnjake

Vijesti iz Cannesa donosi Vam dr. Jakić…

Popunjavanje podočnjaka i skulpturiranje lica postali su neizbiježni dio tretmana pomlađivanja bilo da se radi o mladoj ili starijoj životnoj dobi..
Ma kako dobro izgledali ukoliko su prisutni upali podočnjaci na licu daju dojam umora i sa najboljom kamuflazom ne možemo postici efekt kao kada pobrisemo te znakove umora , nespavanja i godina života iza nas. Bilo da se radi o sretnim ili teškim godinama genetika i vrijeme čine svoje i vrlo često se pojavljuju upravo tamni udubljeni podočnjaci koje većina ljudi ne želi na svome licu.
Do sada smo uspješno rješavali ovaj problem ali koji puta je zaostajao edem na mjestu aplikacije i po mjesec dana nakon zahvata bez obzira koliko precizni bili sa količinom filera.
Teoxane labaratorij organizirao je miting za eksperte iz područja primjene filera hijaluronske kiseline iz njihove široke palete, a vijesti nam ovaj puta donosi ekspertica dr.Jelena Jakić.
Ovoga puta smo se naročito bavili područjem gornjeg dijela lica i vrlo zahtjevne regije oko očiju.

Mnoga velika imena su govorila o svojim iskustvima i kombinacijama tretmana na ovoj regiji , poučavali su nas svojim tehnikama i metodama.
Ali ovaj puta, Teosyal je izradio novi filer koji je nastao upravo za ovo područje pod nazivom Redensity II. Molekule hijaluronske kiseline u gel formi ali bez mogućnosti vezivanja molekula vode na ovu čarobnu molekulu tako da je edem kao glavna komplikacija ove regije postao prošlost.
Kliničke studije i brojni uspješno tretirani pacijenti dali su nam novo oružje u borbi za ljepotu i možemo ga početi primjenjivati i za naše klijente.

dr. Jelena Jakić
poliklinika PROVENA,
Rakovčeva 21 zagreb

.

Na fotografijama: dr. Jakić

Facebook Like Button