Martinje – Podgorica 2022. – Vinarija Kutjevo

Kompanija TUEGRA d.o.o. iz Podgorice, kao ekskluzivni uvoznik i distributer vina vinarije Kutjevo iz Republike Hrvatske, i ove godine je organizirao tradicionalnu svečanost Martinje 2022.

kutjevo vina martinja 2022

Svečanost prati puno pjesme, veselja i dobrog društva, uz koju kapljicu mladog vina vinarije Kutjevo

Tako je bilo i u Podgorici, u petak 25. studeni, gdje je Martinje 2022. okupilo brojne goste iz privrednog, kulturnog, političkog i diplomatskog života Crne Gore, ali i 40ak gostiju iz Republike Hrvatske, koji su posjetili Crnu Goru posebno za ovu prigodu.

vinarija kutjevo 2022

Goste su pozdravili direktor kompanije TUEGRA, Edin Tuzović, član Uprave kompanije Kutjevo Dino Galić, gradonačelnik Podgorice, dr. Ivan Vuković te ambasador Republike Hrvatske u Crnoj Gori, NJ.E Veselko Grubišić. Prisutne su zabavljali domaći izvođači i slavonski tamburaški bend „Paori“ iz Republike Hrvatske.

Edin Tuzović član Uprave kompanije Kutjevo Dino Galić gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković

Vinarija Kutjevo stoljećima predstavlja simbol hrvatske vinske kulture s tradicijom proizvodnje vina koja seže u 1232. Kontinuirani uspjeh na velikim svjetskim natjecanjima pokazuje dosljednost kvalitete proizvodnje vrhunskih i Premium linija vina vinarije Kutjevo te potvrđuje iznimni potencijal kutjevačkog terroira kao jedinstvenog u regiji i svijetu.

kutjevo vina grasevina

Tekst i fotografije: Kutjevo Vinarija 1232

Facebook Like Button