Kiehl’sova moćna maska za moćne usne

Na krilima uspjeha proizvoda Butterstick Lip Treatment, Kiehl’s predstavlja masku za usne kao novi dodatak asortimanu proizvoda za njegu i ljepotu usana. Buttermask For Lips pruža učinkovitu noćnu njegu te do jutra pretvara suhu i ispucanu kožu u zaglađene i meke usne.

Zahvaljujući formuli obogaćenoj kokosovim uljem i maslacem od divljeg manga, luksuzni balzam njeguje i hidratizira suhe i ispucane usne, vraćajući im glatku teksturu i mekoću te zdrav izgled uz cjelodnevnu hidrataciju.

„Ako volite ruževe u odvažnim bojama ili pak osjećate posljedice svakodnevnih vanjskih učinaka na svojim usnama, Kiehl’sov proizvod Buttermask for Lips idealno je rješenje za njegu suhih i ispucanih usana preko noći. Djeluje i kao brzo zaglađujuće preparativno sredstvo prije nanošenja odvažnih boja.

Djevojkama uvijek kažem da noć prije važnog događaja prespavaju s debelim slojem Kiehl’sove maske na usnama, kako bi bile njegovane i spremne za crveni tepih”, kaže Nina Park, Kiehl’sova globalna savjetnica za makeup.

buttermask-1

ZAŠTO JE USNAMA POTREBNA DODATNA NJEGA

Nije tajna da je koža usana tanja, suša i osjetljivija u odnosu na ostale zone. Usne nemaju lojne žlijezde, zbog čega se brže isušuju i imaju slabiju barijeru, a zbog tanjeg sloja epidermisa, gubitak vode je triput brži u odnosu na ostale dijelove tijela.

Zbog ograničenog zadržavanja vode, nije ni čudo da se usne brže isušuju. Koža usana nema melanina, što ih čini podložnijima oštećenjima uzrokovanim sunčevim zrakama i povećava potrebu za cjelovitijom njegom.

PAŽLJIV ODABIR SASTOJAKA

DNEVNE NJEGA USANA- BUTTERSTICK BALZAM ZA USNE U DVIJE NOVE NIJANSE

Kiehl’sov Butterstick Lip Treatment iznimno je hidratantan i umirujući balzam s kombinacijom njegujućeg kokosovog ulja i maslaca od limuna bogatog antioksidantima.

S faktorom 25, formule odlikuje visok stupanj zaštite od UV zraka. Oblik sticka i praktična ambalaža omogućuju jednostavno nanošenje za profinjen izgled, uz teksturu koja nježno klizi po usnama i osigurava hidrataciju i do 12 sati.

buttermask-2

Butterstick Lip Treatment dostupan je u providnoj nijansi te u pet boja.

Može se nježno nanijeti za suptilan dašak boje, ili u više slojeva za intenzivniji učinak. Prikladan je za svaku priliku, od providnog sloja za hidrataciju tijekom vježbanja, daška boje sa zaštitnim faktorom za poslovni ručak na otvorenom, do raskošnije boje za noćni izlazak. Kiehl’sove jedinstvene Untinted formule pružaju jednaku njegu sa ili bez zaštitnog faktora.

Uz dopuštenje: L’ORÉAL ADRIA (sve fotografije)

Facebook Like Button