Zablistajte uz novu maskaru Vinyl Couture

Prošećite sunčanom stranom ulice s MASKARom VINYL COUTURE.

ALL IN A WINK: NABACITE BOJU NA TREPAVICE U TREN OKA
Iskričavo plava koja privlači poglede dok šetam ulicom.
Pop-art ružičasta koja odiše ljubavnom groznicom!
Dašak zlatne, koja blista na mojim trepavicama i ispunjava me radošću.
Razigrana sam. Mijenjam se poput kameleona, u tren oka.
Predstavljamo maskaru Vinyl Couture. Nedugo nakon lansiranja stekla je kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi. Obožavatelji maskara širom svijeta bit će oduševljeni.

maskara-ysl-2

STAZ LINDES, ZVIJEZDA KAMPANJE

Prošireni raspon nijansi. Nova kampanja. Sivo plave oči Staz Lindes uokvirene crnim tušem, naglašenih donjih trepavica i obrva ukrašenih blistavim zlatom.
Pogledajte malo bolje – njezine su trepavice ljubičaste, ružičaste, zelene… hm, zar zaista ljubičaste i ružičaste?

Nije riječ samo o igri svjetlosti – ova se nevjerojatna maskara bojom prilagođava odabranoj nijansi tuša, kako bi što bolje odražavala željeni look.
Savršen izbor za zagonetnu Staz Lindes. Samo za odvažne žene, koje se ne boje izraziti sebe. 

maskara-ysl-1

NANOŠENJE U COUTURE STILU. VINILNI FINIŠ

Pusti mašti na volju. Kreiraj upečatljiv ili diskretan look. Izbor prepuštam tebi. Izvedi me van večeras.
Svestrana, zaigrana i dramatična, maskara Vinyl Couture dolazi u sedam odvažnih nijansi, od kojih svaka ima svoju priču.

Kombinirajte je sa sjenilom za oči – ružičaste i plave nijanse vraćaju nas u 1980-e; poigrajte se nijansama na gornjem i donjem kapku u kombinaciji plave i ružičaste ili zelene i boje vina… ili kreirajte sofisticirani smokey eye s vinilnim finišem, uz dašak klasične rokerske crne ili blistavo sjajan gornji sloj u stilu glam roka.

U kombinaciji s tušem za oči dobit ćete precizno definiran, grafički upečatljiv look, koji možete učiniti još dramatičnijim odlučite li se za neuobičajenu kombinaciju boja. Naglasite crnu masku Vynil Couture odvažnom plavom nijansom tuša za oči ili se odlučite za delikatniji finiš, kombinirajući nijansu fuksije s crnim tušem.

Isprobajte je u kombinaciji s olovkom za oči – precizno, ali suptilno iscrtane oči u delikatnim ili nešto uočljivijim nijansama, poput boje vina i intenzivno zelene, sjajno će uokviriti trepavice ukrašene istim ili komplementarnim bojama.

Za statement look, nanesite maskaru plave, ružičaste ili boje vina i na obrve! Kreirajte rokerski imidž intenzivno crnom nijansom ili nanesite gornji sloj u zlatnoj nijansi za savršen, suptilni sjaj.