Mauro

Porečki hotel na srednjovjekovnim bedemima s bogatom dodatnom ponudom.

Hotel Mauro kategoriziran s četiri zvjezdice, a smješten je na južnim srednjevjekovnim bedemima gotovo dvije tisuće starog grada Poreča. Hotel  ima 21 sobu koje se razlikuju veličinom, položajem i sadržajima.

Single junior room jednokrevetne su sobe s  tuš kabinom, elegantnog dizajna s pogledom na more. Ispod prozora Classic soba prostire se predivan pasaž iz 19 st. koji spaja stari grad sa gradskom rivom. U Premium sobama možete uživati u pogledu na stari grad i gradski zvonik, a Superior sobe odlikuju se prostranošću i izravnim pogledom na predivnu porečku rivu i otok Sv. Nikole.

Sve su sobe klimatizirane, vrlo udobne, s podovima od prvoklasnog parketa te opremljene velikim krevetima uz mogućnost dodatnih ležajeva. Odlikuju se posebnim mjestom za dnevni odmor, velikom kupaonicom s kadom, bideom, mini barom, LCD televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom, bežičnim Internetom, kućnim ogrtačima i papučama, sušilom za kosu, glačalom za odjeću i sefom. Važno je napomenuti da je u sobama dopušten boravak i kućnim ljubimcima.

Osoblje hotela na raspolaganju vam je sa 24-satnom poslugom u sobu.  U prizemlju hotela nalazi se à la carte restoran Mauro s izlazom na prekrasnu terasu. Ako se smjestite u ovom hotelu možete posjetiti i jamu Baredine – geomorfološki spomenik prirode i prvi speleološki lokalitet Istre uređen za turističku namjenu, ali i zaigrati golf, razgledati povijesne znamenitosti ili jednostavno prošetati gradskim ulicama.

Cijene noćenja s doručkom ovise o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreću se od 55 do 205 eura po osobi.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Mauro
LOKACIJA: Poreč (Obala Maršala Tita br.15)
KONTAKT: +385 52 219 500, mail: info@hotel-mauro.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom ( udaljenost do autobusnog kolodvora je 500m), trajektom, (udaljenost do trajektne luke je 100 m), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 30 km), zrakoplovom (udaljenost  do zračne luke  je 50 km)

Facebook Like Button