Mauro

Porečki hotel na srednjovjekovnim bedemima s bogatom dodatnom ponudom.

Hotel Mauro kategoriziran s četiri zvjezdice, a smješten je na južnim srednjevjekovnim bedemima gotovo dvije tisuće starog grada Poreča. Hotel  ima 21 sobu koje se razlikuju veličinom, položajem i sadržajima.

Single junior room jednokrevetne su sobe s  tuš kabinom, elegantnog dizajna s pogledom na more. Ispod prozora Classic soba prostire se predivan pasaž iz 19 st. koji spaja stari grad sa gradskom rivom. U Premium sobama možete uživati u pogledu na stari grad i gradski zvonik, a Superior sobe odlikuju se prostranošću i izravnim pogledom na predivnu porečku rivu i otok Sv. Nikole.

Sve su sobe klimatizirane, vrlo udobne, s podovima od prvoklasnog parketa te opremljene velikim krevetima uz mogućnost dodatnih ležajeva. Odlikuju se posebnim mjestom za dnevni odmor, velikom kupaonicom s kadom, bideom, mini barom, LCD televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom, bežičnim Internetom, kućnim ogrtačima i papučama, sušilom za kosu, glačalom za odjeću i sefom. Važno je napomenuti da je u sobama dopušten boravak i kućnim ljubimcima.

Osoblje hotela na raspolaganju vam je sa 24-satnom poslugom u sobu.  U prizemlju hotela nalazi se à la carte restoran Mauro s izlazom na prekrasnu terasu. Ako se smjestite u ovom hotelu možete posjetiti i jamu Baredine – geomorfološki spomenik prirode i prvi speleološki lokalitet Istre uređen za turističku namjenu, ali i zaigrati golf, razgledati povijesne znamenitosti ili jednostavno prošetati gradskim ulicama.

Cijene noćenja s doručkom ovise o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreću se od 55 do 205 eura po osobi.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Mauro
LOKACIJA: Poreč (Obala Maršala Tita br.15)
KONTAKT: +385 52 219 500, mail: info@hotel-mauro.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom ( udaljenost do autobusnog kolodvora je 500m), trajektom, (udaljenost do trajektne luke je 100 m), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 30 km), zrakoplovom (udaljenost  do zračne luke  je 50 km)