Mediderm

Medicinska kozmetologija, te estetski zahvati lica i tijela dio su ponude ove splitske poliklinike.
Poliklinika MediDerm pod ravnanjem dr. Sande Perić Šušak okuplja vrhunske medicinske stručnjake s područje plastične, vaskularne i maksilofacijanlne kirurgije, dijagnostike i dermatovenerologije. Osnovana je 2000. godine u Splitu, s ciljem pružanja kompletne i kvalitetne medicinske usluge prema najsuvremenijim europskim i svjetskim standardima u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Poliklinika MediDerm nudi kirurške zahvate odstojećih uški, vjeđa i usana, operacije vena, kao i različitih nepravilnosti kože poput lipoma, madeža, benignih ili malignih tumora. Medicinski tim stručnjaka neprestano se usavršava i prati trendove u estetskoj kirurgiji. Ne čudi stoga što se ovdje možete odlučiti i za pomlađivanje i uljepšavanje bez skalpela, odnosno uz pomoć dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline – Restylane, Glyton Profesional i Juverdem. Na raspolaganju vam su injekcije botoxa, medicinski piling te mezoterapija.

Ako želite povećati obujam tkiva kože i tako ispraviti udubine nastale zbog ozlijede ili starenja – Esthelis Basic pravi je odabir. Riječ je o sterilnom, viskozno-elastičnom i izotočnom gelu na bazi hijaluronata neživotinjskog porijekla koji jamči punije usne, naglašene obraze ili pravilnu bradu. Postupak je brz i bez boli, a njegov učinak vidljiv je i do 12 mjeseci.

LIJEČNICA: DR. SANDA PERIĆ ŠUŠAK
SPECIJALNOST: kirurgija lica i tijela, medicinska kozmetologija
KLINIKA: MEDIDERM
LOKACIJA: Split (Kralja Zvonimira 75)
KONTAKT: tel.: + 385 21 532 800; e-mail: info@poliklinika-mediderm.com

Facebook Like Button