Melanie Malike Acorlor voli „pametan“ nakit

Spoj minimalizma i pomaknute elegancije s edgy elementima te kontrast srebra i mjedi glavne su karakteristike Flux SS17 kolekcije Kragrlica naušnica. Najzanimljiviji dio priče jest taj što se radi o „pametnom“ nakitu, što znaci da su naušnice nosive na više načina i da je njihove elemente moguće kombinirati i spajati prema želji te ih tako prilagođavati odjevnim kombinacijama. Jedan od modela poseban je po tome što je nosiv na čak 25 različitih načina.

nakit-2 nakit-1

U ulozi modela ovaj put je zablistala Melanie Malike Acorlor koja je mnoga srca osvojila nastupom u hrvatskom The Voiceu. Melanie i njen bend Malike ovih dana snimaju svoj prvijenac pa ćemo uskoro moći uživati u zanimljivim zvucima, najavljuje.

Kolekcija je nastala tijekom zimskih mjeseci kao dio završnog ispita i odražava estetiku mog osobnog ukusa. Trebala je ostati u privatnoj zbirci, ali sam je na nagovor kolega i prijatelja, a ponajviše zbog činjenice kako uopće ne nosim nakit, odlučila podijeliti s javnošću – izjavila je Ana Kuliš, dizajnerica branda.

Facebook Like Button