Milenij

Hotel u Baškoj vodi – na mjestu gdje se Biokovo spaja s Jadranskim morem.

Aparthotel  Milenij, kategoriziran sa četiri zvjezdice, smješten je na samoj plaži Baške Vode, jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija Dalmacije. Luksuzno  uređeni Milenij sadrži 27 apartmana na 5 katova, recepciju s uslugom 24 sata dnevno, restoran a-la carte, dva cocktail cafe bara od kojih se jedan nalazi na samoj plaži, pizzeriju, fast food, TV salon sa biljarom, Internet cafe, dvoranu za fitness, salon za masažu, saunu, otvoreni bazen, prilaz za hendikepirane i dva dizala.

Apartmani imaju izravan pristup podzemnoj garaži, te samoj plaži.Veličine su od 36 do 73 kvadratna metra, a svi su opremljeni s kuhinjom i pripadajućom aparaturom, odvojenim spavaćim sobama (ili sobom) od dnevnog boravka, kupaonicom s masažnom kadom ili tušem, balkonom  s pogledom na more, sefom, televizorom sa satelitskim prijemom, radiom s budilicom, telefonom s direktnom vanjskom linijom, priključkom za Internet, te sušilom za kosu.

Klima uređaji nalaze se u svim apartmanima uz mogućnost reguliranja temperature prema vlastitoj želji, a sve prostorije hotela opremljene su i s protupožarnim detektorima za dim. Posebna pozornost posvećena je modernom uređenju interijera restorana s  velikom ljetnom terasom koja gleda na otoke Brač i Hvar. Kuhari restorana bez problema će vam pripremiti najpoznatije gastronomske specijalitete ovog područja, dijetalna i vegetarijanskih jela uz ponudu vrhunskih domaćih i stranih vina.

Gosti željni sportskih aktivnosti i opuštanja mogu  iznajmiti skutere, bicikle, čamce, uživati u različitim zabavnim sadržajima na moru, igrati tenis, pohađati školu ronjenja, te koristiti igraonicu za djecu ili otići na izlete u osam kilometara udaljenu Makarsku, 155 km udaljn Dubrovnik, 49 kilometara udaljen Split ili pak u svetište Međugorje udaljeno 74 kilometara.

Cijena noćenja po apartmanu ovisi o vrsti smještaja te razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreće se od 90 do 275 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Milenij
LOKACIJA: Baška Voda (Šetalište kralja Petra Krešimira IV 5)
KONTAKT:  Tel: +385 21 620 644; e-mail: info@hotel-milenij.com
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 10 km), vlakom (udaljnost  do željezničkog kolodvora je 60 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 70 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 10 km)

Facebook Like Button