Mimoze – njega za energiju i zaglađivanje

Dr. Renaud predstavlja novu liniju za energiju i zaglađivanje na bazi MIMOZE. Linija koja oživljava vitalnu energiju Vaše kože boreći se protiv znakova starenja.

Zaštićena od zagađenja i vanjskih agresija, hidratizirana i revitalizirana, koža je zaglađena, vidljivo blistava i s mladolikim sjajem!

mimosa-1

Linija se sastoji od slijedećih proizvoda:

SMOOTHING & ENERGISING SERUM-serum

Serum za zaglađivanje i energiju

Koncentrat sastojaka za blistavu i zaglađenu kožu: ekstrakt organske mimoze, ekstrakt sunockreta, mimozin vosak, hijaluronska kiselina, ekstrakt iz mimozine kože.

Obnavlja vitalnost i blistavost kože. Koža je zaglađena, vidljivo svjetlija i blistava.

SMOOTHING & ENERGISING CREAM-krema

Vaš saveznik za zaglađenu i blistavu kožu.

Koktel sastojaka (ekstrakt organske mimoze, ekstrakt suncokreta, hijaluronska kiselina, shea maslac, ekstrakt iz mimozine kore) za energiju i obnovu hidratacije, vraća koži blistavost i vitalnost.

Zaglađuje bore i obnavlja prirodnu blistavost i vitalnost umorne kože.

mimosa-3 mimosa-2

SMOOTHING & ANTI-TIREDNESS EYE CONTOUR BALM

balzam za područje oko očiju
Koktel za energiju i hidrataciju u kombinaciji s cvijetom divljeg kestena cilja prve bore. Područje oko očiju je osvježeno, zaglađeno i blistavo.

SMOOTHING & EXFOLIATING POWDER -piling u prahu

Novi korak za ljepotu-piling i oksigenacija. Novi piling u prahu eliminira odmurle stanice kože i uglađuje teksturu kože, dan za danom. Koža je trenutno čišća, mekana, a ten je ujednačen.

Može se koristiti u kombinaciji s bilo kojim čistačem/odstranjivačem make up-a (gel, mlijeko, voda, ulje, pjena, losion..).

Facebook Like Button