Moćni nakit koji se treba naći na vašoj listi poklona

Cloud&Co., jedan od najpoznatijih domaćih brandova nakita, iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje.

U radionici i dućanu Cloud&Co, u Preradovićevoj ulici, iz dana u dan je neka akcija

Prvo smo prošli tjedan uočili njihov predivan blagdanski izlog koji kombinira blagdanske aranžmane i dekoracije s Cloud&Co zaštitnim znakovima – mjesecom, zvijezdama i oblakom, a onda smo zavirivši u dućan shvatili da su omiljenu destinaciju brojnih Zagrepčanki preuredili s fotografijama nove kampanje.

cloud-co-zimska-kolekcija

Upravo je nova kampanja pod nazivom “The bravest of the stars” s Kristinom Ivanuš te nova limitirana kolekcija najveća i najvažnija novost koje cure iz Cloud&Co-a imaju za nas.

cloud-co-zimska-kolekcija-2

Prelijepa Kristina, dijete je iz SOS sela koja je osvojila prestižnu globalnu nagradu Hermann Gmeiner za uzor i najuspješnije dijete SOS sela.
Njena priča ujedno je teška, ali i čudesna te definitivno izuzetno inspirativna, pogotovo u ovoj teškoj godini kada ne znamo što nas je sve skupa snašlo.

cloud-co-zimska-kolekcija-3

Kristina je između ostalog kao mala oboljela od teške neurološke bolesti, zatim se unatoč bolesti još kao mala počela bavit ronjenjem, danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom, a san joj je bit i model na suhom, što i ovom kampanjom ostvaruje.

cloud-co-zimska-kolekcija-4

“Otkrila sam je kad me tata nazvao da je u emisiji “U svom filmu” jedna djevojka koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi ispričala svoju životnu priču o životu u SOS selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud&co. pod vodom.

cloud-co-zimska-kolekcija-5

Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje inspirira i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje ispravnim prioritetima u životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres” rekla nam je Katarina Radnić Zmazek.

Otkrila nam je također kako su ponosni što je prelijepa Kristina prva Cloud&Co ambasadorica i da su se na to odlučili jer osim što je divna i inspirativna pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

Cloud&Co zimska kolekcija7

Ova nova “special edition“ kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i naušnica sa standardnim Cloud&Co oblicima, oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama. Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra.

Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

Uz dopuštenje: S2 (sve fotografije)