Moćni nakit za njega

Kolekcija je inspirirana generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool.

vlaho-arbulic-nakit-5

Nakon što je svojim ”moćnim nakitom sa stavom” već nekoliko sezona unazad oduševio i osvojio ženski rod, domaći brand Karat jewelry predstavlja prvu kolekciju dizajnerskog nakita za muškarce.

vlaho-arbulic-nakit-4

Kolekcija nazvana L’homme de Demain inspirirana je generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool. Nakon dugo godina muški nakit se vraća na scenu u velikom stilu.

vlaho-arbulic-nakit-3

Njihovog muškarca sutrašnjice utjelovio je upravo takav, neopterećen i cool, pjevač, ferovac, nagrađivani gitarist, muškarac nepogrešivog stila, bivši Amerikanac, ali i dalje ”svjetski, a naš” – Vlaho Arbulić.

vlaho-arbulic-nakit-2

Kolekcija je stilski miks minimalizma i raskošnijih komada nakita izrađenih u srebru finoće 925 ručnim radom. ”Želja nam je bila da si svaki muškarac može naći nešto za sebe. Nadamo se da smo u tome uspjeli. Kolekcija je napravljena kao capsule kolekcija u kojoj se svi komadi mogu nositi skupa.

vlaho-arbulic-nakit-1

Donosimo prsten sa crnim dijamantima, pet modela lančića, nekoliko narukvica, pregršt pečatnjaka i posebni medaljon. Medaljon smo napravili jedinstvenom kombinacijom svetog Benedikta i kompasa koji simbolizira vjeru, zaštitu, snagu i jasan put.” – ističe dizajnerica nakita Rene Krasnić Velicki.

L’homme de Demain, nova je generacija eklektičnih muškaraca koji nose nakit, a možete ju pronaći na www.zlatarnicekarat.com, kao i na Instagram i Facebook profilu Karat jewelry branda.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button