More

Ekskluzivni boutique hotel smješten je u uvali Lapad u Dubrovniku.

Hotel More s pet zvjezdica nalazi se svega tri kilometra  od stare gradske jezgre. Raspolaže sa 34 luksuzno opremljene sobe s balkonom i tri deluxe apartmana što gledaju na more i zeleni park. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene  telefonom, priključkom za Internet, televizorom sa satelitskim prijemom, Pay TV-om, radiom, mini barom, sefom, kupaonicom s hidromasažnom kadom i sušilom za kosu.

Za potpunu privatnost, na osmom katu hotela nalazi se apartman s potpuno odvojenim ulazom, a opremljen je s tri dvokrevetne sobe, blagavaonom i dnevnim boravkom s velikom terasom i jacuzziem. U prizemlju hotela nalazi se à la carte Restaurant More s prekrasnom terasom i suvremeno opremljenom kuhinjom Molteni čiji stakleni display odvaja kuhinju od restorana.

Gostima su na izboru mnoga domaća i internacionalna jela uz bogatu lepezu domaćih i stranih vina.  Na prvom katu hotela nalazi se kongresna dvorana s kapacitetom od 60 sjedećih mjesta opremljena s LCD projektorom, projektnim platnom, plazma televizorom, flipchart pločom za prezentacije i razglasom.

Ako se odlučite za wellness ili fitness na raspolaganju su vam centri na trećem i četvrtom katu hotela te ekskluzivna sauna “Katharsys” jedinstvena po svom konceptu koji pruža ugođaj klasične, parne i rimske kupelji, uz aromaterapiju i kromoterapiju. Na petom katu nalazi se i terasa sa jacuzzijem te bazenom.

Osoblje hotela na raspolaganju je od 0-24 sata, a možete zatražiti i poslugu u sobu, pomoć pri organiziranju i odabiru izleta, prijevoza od i do zračne luke ili nekog drugog odredišta.
Cijena noćenja s doručkom ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreće se od 80 do 400 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: More
LOKACIJA: Dubrovnik (K. Stepinca 33)
KONTAKT: Tel: +385 20 494-200, e-mail: sales@hotel-more.hr
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 2 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 22 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 2 km)

Facebook Like Button