Mozart

Jedini hotel s četiri zvjezdice u gradu Virovitica, ali i cijeloj županiji.
Hotel Mozart smjestio se u prirodnom okolišu Bilogore – području bogatom  raznovrsnom divljači – pa je idealno mjesto za lov i odmor. Nudi 13 moderno opremljenih soba i jedan apartman. Sve su sobe klimatizirane i opremljene s LCD televizorom, mini barom, direktnom telefonskom linijom i bežičnim Internetom.

Luksuzno opremljeni apartman u potkrovlju hotela, nudi vrhunski smještaj za maksimalno 3 osobe, a opremljen je s velikom jacuzzi kadom i balkonom s pogledom u prirodu. Za potrebe gostiju osigurana je i konferencijska  sala s 50 sjedećih mjesta, dok hotelski restoran Mozart s galerijom može  istovremeno smjestiti 80 osoba.

U gastronomskoj ponudi su tradicionalni slavonski specijaliteti, jela od ribe i divljači, slastice i kolači. Vinski podrum s klasičnim kaminom, čiji je interijer izrađen od tradicionalnog slavonskog drveta, mjesto je ugodnog boravka za oko tridesetak osoba, uz veliki izbor kvalitetnih vina i domaćih jela. Ovdje vam je na raspolaganju i Zeleni salon kapaciteta 16 mjesta, za manja okupljanja i poslovne sastanke.

Cijena noćenja u jednokrevetnoj sobi je 499,00 kn po danu, u dvokrevetnoj 608,00, a u apartmanu 1125,00 kn. Ako želite smještaj uz polupansion cijena će porasti za 100,00 kn za ručak ili za 75,00 kn za večeru. Puni pansion nplačuje se dodatno 150,00 kn po osobi.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Mozart
LOKACIJA: Špišić Bukovica (Kinkovo bb)
KONTAKT:  Tel: 0 (0385)33 801 000, mail: info@hotelmozart.hr
KAKO DOĆI:automobilom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 14 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 14 km), zrakoplovom (udaljenost do najbliže zračne luke je 150 km)