Muški Wish kofer za skijanje

Mi ćemo Vam pomoći u usavršavanju pakiranja svog kofera za skijanje.

Sa sobom ponesite vunenu potkošulju i vuneno rublje, jer će Vaše tijelo na hladnoći teško zadržati temperaturu ako se dobro i slojevito ne obučete. Termo čarape i termo majce su jako bitne, jer su vodeće u svijetu kao najbolje koje Vam zadržavaju toplinu u tijelu i Vi možete ugodno i toplo skijati.

U srednjem sloju postavite košulju ili možda i neko odijelo, ovisno da li ćete ići na neku bitnu večeru ili nešto, malo uglađenija odjeća je jako bitna. Debeli puloveri i flis jakna, s skijaškom jaknom i hlačama, stavite kao posljednji sloj u koferu. Bez obzira koliko će Vaše putovanje trajati, ne sumnjamo da osnovne stvari nećete zaboraviti.

Kapa, šal i rukavice od nepromočivog materijala nosite sa sobom, kako se Vaša tjelesna temperatura ne bi smanjila. Zašto nepromočivog? Vunene rukavice možda Vas zagriju i mislite da Vam je toplo, no na snijegu će Vam promočiti i postati će Vam hladno za vaše ruke. Tako isto se može dogoditi i s kapom.

Stoga pazite na svoju opremu, jer dobar provod omogućava dobra i najbolja oprema. Kaciga, skijaška oprema koja uključuje skije, ski vezove i pancerice uzmite sa malo boljom kvalitetom, jer vam ipak ne treba situacija gdje će vam napuknuti neki dio i može se dogoditi samo nezgodna situacija.

Iako mislimo da muškarci ne paze toliko na svoje lice i kožu, ta informacija je doista i netočna. Muškarci vole izgledati svježe i čisto stoga paze na svoje tijelo i svoju kožu. Kreme za ruke, kreme za tijelo i lice, neizbježni su preparati koje ćete pronaći u muškom koferu.

Wish preporučuje muškom Wish koferu Clinique preparate za njegu kože. Clinique proizvodi se odlikuju po najvišim standardima kvalitete i proizvodnih metoda, te njihovi proizvodi će Vašu kožu učiniti hidratantnijom i ljepšom.

Clinique Skin Supplies For Men 3 Step Care System – Upoznajte Clinique brzi i učinkoviti sustav za njegu kože u 3 koraka. Samo 3 koraka, tri minute, dva puta dnevno: čisti i radi piling. Vaša koža je u najboljoj formi za brijanje, bez iritacija. Za sve tipove kože, testirani su na alergije, i 100% bez mirisa.

Clinique Skin Supplies For Men Cream Shave – briše prošlost. Snažni serum vidljivo smanjuje pojavu pjega, tamnih mrlja, ožiljke od akni-za sve tipove kože i tonova. U samo četiri tjedna, vidjeti ćete manje tamne mrlje i poboljšani izgled same kože.

Dobro pripremljeni kofer čini Vam zagarantirani dobar odmor. Planirajte i spakirajte dobar kofer, planirajte i pakirajte uz Wish.

Tekst: Azra Terzić
Slike: Shutterstock

Facebook Like Button