Naj hotel Jadrana – Brown Beach House

Brown Beach House nalazi se u pomno obnovljenoj kamenoj zgradi izgrađenoj početkom 20. stoljeća, u nekadašnjoj tvornici „Duhanka“ u Trogiru, gradu pod zaštitom UNESCO-a. Ono što je desetljećima bila tvornica duhana danas je luksuzno zdanje kojim dominira dizajn inspiriran pedesetim godinama prošlog stoljeća kojim vlada razigranost i ležernost.

brown-beach-house-1

Trogir zadnjih godina bilježi rekordnu posjećenost turista te se profilira kao destinacija koja se ne preskače pri posjeti Hrvatske. To je samo jedan od razloga zašto ovaj grad zaslužuje obogaćenje ponude koju dizajn hotel Brown Beach House nudi. Jedan od najljepših hotela na Jadranu ljetnu sezonu najavljuje popodnevnim eventom u susret prazniku rada, u nedjelju, 30. travnja s početkom u 11 sati. Spring Break Pool Party tek je prvi u nizu događanja koja pripremaju u ovom trendi hotelu opuštajuće atmosfere.

brown-beach-house-2

Savršen riblji restoran Cartina

U sklopu hotela radi i moderni high-end restoran Cartina, pretežno ribljeg menija u kojem se poslužuju doručak, ručak i večera te je otvoren i za one koji nisu gosti hotela. Vrhunski Cartinini kuhari angažirani su i za BBQ Spring Break Pool party na koji su pozvani svi željni vrhunske zabave na idealnoj lokaciji uz glazbenu podlogu DJ Matthew Bee-a i Cosmic Quarteta.

brown-beach-house-3

„Turisti koji dolaze u Brown Beach House imaju veća očekivanja od odmora te je on u pravilu pun aktivnosti, od dnevnih obilazaka, noćnog života pa sve do klasičnog odlaska na plažu i uživanja u moru i suncu. Mi smo u potpunosti posvećeni kreiranju inovativnog sadržaja i pristupa gostima. Imamo moderni infinity bazen i sunčalište s pogledom na Jadransko more, ugodan cocktail bar i elegantni prostor za privatna događanja, kao i ljetni lounge bar na privatnom ulazu u plažu tik do hotela. Bar ćemo službeno otvoriti početkom lipnja, kada ćemo organizirati i prigodan party. Sve kapacitete planiramo maksimalno iskoristiti kako bi zadovoljili sve naše goste, kao i ostale zainteresirane posjetitelje.“ – izjavio je generalni menadžer Brown Beach House Croatia, Max Devoldere.

brown-beach-house-4

Brown Beach House Croatia najnoviji je hotel međunarodne grupacije boutique hotela „Brown Hotels“ te prvi na hrvatskoj obali. Interijer modernizira retro estetiku po kojoj je ova međunarodna grupacija i prepoznata, naslanjajući se na estetiku klasičnih talijanskih plaža pedesetih godina.

Više informacija na: www.brownhotels.com

Facebook Like Button