Najbolji izbor božićnih poklona za vašeg psa

Blagdani su idealno vrijeme da se našim najdražim ljubimcima zahvalimo jedinstvenim darom za bezuvjetnu ljubav koju nam pružaju svaki dan. Dawg Swag se pobrinuo da svaki osmijeh kojim nam izmame na lice, svako mahanje repićem od sreće kada dođemo doma, svaku nepodopštinu kojom nas nasmiju, za sve što ih čini našim najboljim prijateljima i članovima obitelji bude nagrađeno.

dawg-swag-1

Dawg Swag, Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci zasukali su rukave i cijelu noć vrijedno pakirali poklone koji će razveseliti vašeg psića na božićno jutro. Iz njihove kreativne radionice proizašla je limitirana, blagdanska kolekcija, uz koju i vaš psić može širiti blagdansko veselje gdje god se pojavio.

dawg-swag-2

Kolekcija je inspirirana posebnom ljubavlju i toplinom, karakterističnom za blagdansko razdoblje pa tako možete pronaći crvene hoodice, kabanice, mašnice i kravate, koji će blagdane učiniti još posebnijima.

dawg-swag-3

U to se možete uvjeriti i sami na tulumu za pse, gdje uz nezaboravnu zabavu možete ostvariti popust od 10% na blagdansku kolekciju. Povedite svog psića na tulum koji će se održati već ove subote, 17. prosinca u pasjoj pekarni Hov-Hov, Masarykova 19, s početkom u 12 sati. Više informacija možete pronaći na www.dawg-swag.com.

dawg-swag-4

Za blagdansku atmosferu na snimanju editorijala zaslužan je design store Mashroom, vesele trenutke njuškica zabilježila fotografkinja Ana Mrđen, dok se za besprijekoran izgled malih manekena pobrinuo salon za kućne ljubimce Kali.

Facebook Like Button