Najljepši blagdanski look

Ona je očaravajuće blistava… Njezin izgled i osobnost odražavaju upečatljivu snagu, ona je poput blještave eksplozije koja privlači sve koji se zateknu u blizini. Ona je poput nezaustavljive rakete. Poput vatrometa. Istinska buntovnica. Ovo je njezino vrijeme. Bliže se blagdani.

BLAGDANSKI LOOK – DAZZLING LIGHTS
Pripremite se za slavlje: eksplozija vatrenih boja i iskrice svjetlosti otkrivaju neupitnu strast. Rokerski, buntovnički, subverzivno. Ovo je definitivno vrijeme da zablistate.
Inspirativni kodovi boja ‘pale’ vatru: spoj platine, zlatno ružičaste i blistavo crvene s raznobojnim iskricama – kolekcija se oslanja na blještave boje vatrometa.
S dugotrajnim efektima svjetlucanja teksture, vatromet se jasno odražava i u dizajnu, čineći ovu kolekciju svjetlucavom, sjajnom i uzbudljivom.

holiday-look-pack

KOLEKCIONARSKA PALETA
Ovo izdanje dolazi u posebno dizajniranoj blagdanskoj ambalaži, s logom Cassandre i bojama vatrometa u pozadini.
Paleta krije pomno odabrane nijanse rumenila, sjenila i ruževa za usne za ležeran, a istovremeno sofisticiran dnevni look. Kolekcionarsku paletu Holiday Look 2017 odlikuje prepoznatljiv i stilski zanimljiv dizajn – jedva ćete dočekati priliku da je ponosno izvadite iz torbice!

Rumenilo Light up Your Life: naglasite obraze crvenkasto ružičastim rumenilom s česticama platinastog sjaja za zavodljiv blagdanski look. Kistom nanesite rumenilo na obraze ili ga koristite kao highlighter te ga nanesite samo na jagodice. Lagani potez kistom kožu dekoltea obavija diskretnim sjajem – savršen detalj za noćni izlazak.

Sjenilo Sparkle Eyes: četiri nijanse blistavih sjenila, od sofisticirane srebrno sive i tamnije sivo-smeđe do svjetlije zlatne i ružičasto zlatne.
Pružaju savršen spoj svjetlosti i tame, uz nježno presijavanje: koristite ih zasebno kako biste stvorili nijansu koja odgovara vašem omiljenom tušu za oči ili ih pomiješajte, nanoseći svjetlije nijanse ispod obrva, a tamnije bliže kapku.

Aplikatori se mogu koristiti s obje strane: ravna za iscrtavanje debljih linija ili nanošenje sjenila na čitavu površinu kapka, a zašiljena za precizno iscrtavanje.

Ruž za usne Shimmer Kisses: dvije nijanse, svijetlo ružičasta i intenzivno crvena. Dodajte dašak vatrometa na usnama – suptilno svjetlucanje za završni look.

eye-liner

ROUGE PUR COUTURE, KOLEKCIONARSKO IZDANJE
Neodoljive, punokrvne boje. Otkrijte Rouge Pur Couture u dosad najizazovnijem izdanju.
Kutijica ruža za usne vesela je proslava uz blještave boje vatrometa. Na vršku ruža ugravirana je eksplozija vatrometa. Otkrijte vizualno uzbudljiv dizajn koji priziva slobodarski duh.
Le Rouge br. 1 – klasična, svevremenska crvena, s drskim pomakom.
Le Orange br. 13 – žarko narančasta, odvažna i očaravajuća.
Le Fuchsia br. 19 – ružičasta kao dašak uzbuđenja.
Le Nu br. 70 – moderna interpretacija bež ružičaste, neutralna i šik.

TOUCHE ÉCLAT, KOLEKCIONARSKO IZDANJE
Legendarna olovka za vraćanje blistavog sjaja koži u posebnom izdanju ukrašena je blještavim vatrometom. Ovaj neizostavni proizvod glamurozan je dodatak makeupu dolazi u tri nijanse s toplim i hladnim podtonovima: Rose Lumiere br. 1, Ivoire Lumiere br. 2, Peche Lumiere br. 3.

ruz

Očarajte… i budite očarani.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button