Najljepši Božićni sajam vas očekuje u Möbel Landu!

Za najljepši blagdanski ugođaj potrebno je malo mašte, malo stila i pregršt ukrasa iz Möbel Landa.

mobel-land-ukrasi-4

mobel-land-ukrasi-3

Polako nam stiže predblagdansko raspoloženje, a s njim i bezbroj veselih i zabavnih pitanja od kojih je jedno on najčešćih – kako ćemo ove godine ukrasiti naš dom?

mobel-land-ukrasi-6

mobel-land-ukrasi-5

Početak svake blagdanske priče poznat je od prije – sve započinje adventskim vijencem i ukrasom za vrata, a nastavlja se kićenjem interijera i eksterijera, te božićnog drvca.

mobel-land-ukrasi-8

mobel-land-ukrasi-7

Bilo da imate veliki ili mali životni prostor, uz dobar odabir lampica, kuglica i božićnog drvca svaki se može lijepo urediti.

mobel-land-ukrasi-9

Nema ništa ljepše od pomno dekoriranog životnog prostora u kojem se može osjetiti duh blagdana uz personalizirani dodir u obliku detalja koji svaki dom čine veselijim i posebnijim.

mobel-land-ukrasi-11

Kako bi Božić oživio u svakom kutku vašeg doma, dekorativne elemente ovih blagdana postavite u sve prostorije svoga doma.

mobel-land-ukrasi-12

Sveukupnoj atmosferi uvelike će doprinijeti svijeće s mirisom vanilije, naranče i cimeta, te dekoracije u obliku svjetlucavih zvijezda, pahuljica, staklenih zvona, anđela i božićnih motiva.

mobel-land-ukrasi-13

Ovih blagdana Möbel Land u vaše domove donosi ukrase nizozemskog proizvođača Kaemingk koji će svojom bogatom paletom proizvoda svaki dom učiniti još ljepšim i toplijim mjestom.

mobel-land-ukrasi-1

Najposebniji ukrasi na najljepšem Božićnom sajmu sniženi su za čak 25%, a mogu se naći ekskluzivno u Möbel Land poslovnici Westgate Shopping City i Shopping centar Pevec – Kukuljanovo.

mobel-land-ukrasi-2

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button