Najljepši modeli za najudobnije ljeto do sada

Popularni kanadski brend ALDO, sve traženiji u Hrvatskoj, na svojoj je internetskoj stranici kreirao ‘The Sandal Shop’ – mjesto na kojem možete pronaći najljepše modele sandala za najudobnije ljeto do sada.

aldo-kolekcija-1

Sandale na petu, punu petu ili ravni modeli za svaku prigodu, kao i trend sezone sandale s četvrtastim vrhom, dolaze u raznim nijansama i visinama.

aldo-kolekcija-2

Svatko tko prati novitete na tržištu oduševit će predivni modeli koji, uz ostale ALDO modne dodatke poput torbi i sunčanih naočala, lako i besprijekorno upotpunjuju svaku ljetnu kombinaciju.

aldo-kolekcija-3

Naravno, tu je i ljetna obuća za njega, a odličan dizajn, udobnost i praktičnost odlike su najtraženijih primjeraka iz ALDO ponude za muškarce.

aldo-kolekcija-4

Ako u ovom trenutku odmarate na nekoj od plaža diljem hrvatske obale, iskoristite akciju koja u svim ALDO poslovnicama i na web shopu traje od 04. do 08. kolovoza, te ostvarite 50% popusta na sve sandale iz ALDO ponude.

aldo-kolekcija-5

Iskoristite i sezonsku akciju te uhvatite omiljene komade iz aktualne kolekcije po odličnim cijenama. Sigurna online kupovina uz mogućnost plaćanja na rate i zamjenu artikla omogućena je kako bi i dalje bezbrižno uživali u svakom slobodnom trenutku.

aldo-kolekcija-6

Kako bi začinili svoje outfite neodoljivim modnim dodacima i obućom ovog poznatog kanadskog brenda, svoju ljetnu inspiraciju slobodno potražite i u najbližoj ALDO poslovnici.

aldo-kolekcija-7

Uz dopuštenje: Conor (sve fotografije)

Facebook Like Button