Najpoželjniji trendovi frizura

Prelijepe Anita Dujić, Lejla Filipović i Sonja Lamut osvanule s najpoželjnijim hair trendovima by Keune.

Nakon 6 gradova, 8 frizerskih salona i 15 najvećih aktualnih trendova kada je riječ o bojenju kose, Keune – ova beauty turneja, u sklopu kampanje „Kosa kao remek djelo“, jučer je i službeno završena. U šarmantnom zagrebačkom frizerskom salonu „KOSA by A&I“, na najljepši je mogući način tako privedena kraju ova inspirativna turneja, na kojoj smo imali prilike vidjeti neke od najpopularnijih hair trendova.

making-of

Vlasnici salona, frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, pokazali su svoje umijeće i vještine friziranja, bojanja i stiliziranja kose na tri prelijepa modela: Aniti Dujić, Lejli Filipović i Sonji Lamut.

caramel-ombre

Anita, inače velika pobornica prirodnog izgleda, odabrala je Caramel Ombre, jednu od trenutno najpopularnijih boja. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi, koja se postepeno mijenja od korijena pa sve do vrhova. Cinnamon Swirl naziv je boje za kosu koja neodoljivo podsjeća na kakav slasni zalogaj, a sjajno ju je ponijela divna Lejla Filipović.

anita-dujic

Boja cimeta toliko je čarobna da se njegov opojan miris pričinjava pri samom pogledu na nju, a ova nježna, pastelna nijansa savršen je izbor za suptilnu, ali i iznimno efektnu promjenu. Sonja Lamut svoju prirodno smeđu kosu zamijenila je za Toasted Coconut – nijansu koja je apsolutno zaludila beauty svijet. Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo – hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi.

toasted-coconut

Pored 3 trenda demonstrirana u „Kosi“, čak 13 chic nijansi prikazano je u prethodnim salonima, poput Buttery Blonde, Caramel Ombre, Bronze Orange ili pak Cotton Candy Pink, koje su zasigurno inspirirale brojne trendsetterice na uvijek dobrodošlu beauty promjenu. Svečanim večernjim party-jem obilježena je prva godišnjica salona, ali i kraj „Kosa kao remek djelo“ turneje, no ona će još dugo živjeti na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih sjajnih, jesensko – zimskih hair trendova.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button