Nakit Diane Viljevac

Nova generacija mašnica narukvica!

Ne postoji žena na svijetu koja ne voli nakit. Jednostavno ne postoji. Poznata hrvatska dizajnerica nakita Iva Viljevac (Iva Viljevac Fashion Jewelry), sestra još poznatije dizajnerice Diane Viljevac svake sezone predstavlja kolekcije muškog i ženskog nakita koji oduševljava sve dame Lijepe naše.

Nova generacija mašnica narukvica inspirirana afro motivima, a već poznate mašnice od kože ovoga puta napravljene su od sve popularnijeg pleksiglasa. Nova kolekcija afro mašnica kreirana je u kombinaciji zagasitih boja – bordo, crne, tamno plave, ali i vedrih/šarenih. Definitivno ni jedna fashionistica neće proći nezapaženo uz nove Afro mašnice Ive Viljevac.

Iva Viljevac svoje je malo modno carstvo nakita počela graditi prije par godina, a već se može pohvaliti da su njen nakit nosile neke od najvećih hrvatskih zvijezda, ali i pjevačica Jelena Rozga.

“Nakit treba biti konkretan, skladan i elegantan, ali unatoč eleganciji on mora biti dovoljno drugačiji da upadne u oči. – To je ono čime se vodim. Želim da Iva Viljevac Fashion Jewelry ljudima bude zanimljiv, poseban i nosiv. Nakit koji nosimo govori puno o nama. – Upravo zbog toga moj nakit je vrlo raznolik kako bi istaknuo eleganciju, senzualnost i profinjenost s jedne strane te maštovitost, hrabrost i samosvijest s druge strane. Svaki komad nakita napravljen je uz maksimalnu koncentraciju na upravo taj komad, s puno ljubavi prema izradi.” izjavila je Iva Viljevac

Sve informacije o prekrasnom, ručnom izrađenom nakitu mlade dizajnerice Ive Viljevac možete potražiti na službenoj facebook stranici Iva Viljevac Fashion Jewelry.

Facebook Like Button