Napokon restoran u kojem će psi uživati

Pasja pekarna Hov-Hov oduševljava četveronožne gurmanske njuškice.

Pasja pekarna Hov-Hov na Fuliranju otvorila je vrata prvog restorana za pse, u kojem će četveronožni gurmani uživati u svježe pripremljenim poslasticama. Što se to krije u prvom restaču ove vrste došli su provjeriti i Bojan Jambrošić, Luka Nižetić, Vanja Matujec, Boris Mirković i Lucia Stefania Glavich Manarich sa svojim četveronožnim mazama.

hov-hov-1

Dok su vlasnici pasa uživali u Corn dog bites te se zasladili premijerno predstavljenim Oreo fritulama i sjajnim toplim gin tonikom s kućice 50 Burgers&Champagne bar iz najbližeg susjedstva, njihovi su mezimci veselim mahanjem repa pozdravili torte od divljači s glazurom od kokosa, brownije, muffine, lizalice od goji bobica i mesne okruglice, a to su samo neke od poslastica koje se nude na ovom originalnom mjestu.

hov-hov-2

Oni kojima su slasniji morski plodovi, omastit će svoj dugi brk linzer kolačićima od tune. No što je ručak bez deserta? Pa će tako i gostima u psećem restaču idealno sjesti gingerman, za šape polizat’, rađen od maslaca od kikirikija, meda, vanilije, banane i kokosa. Svi su proizvodi pripremljeni od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva i pojačivača okusa pa ih mogu konzumirati i psići alergičari, kao i oni sa zdravstvenim tegobama.
Dok traje advent u Zgrebu potražite kućicu Hov-Hov preko puta hotela Palace, dovedite svog ljubimca na pravu gozbu, a vi se zasladite i ugrijte na jednoj od mnogobrojnih gastro kućica Fuliranja. Radno vrijeme restorana je svakoga dana do 1. siječnja 2018., od 12 do 23 sata.

hov-hov-3

Na jelovniku će njuškice moći pronaći i mokru hranu, rađenu od 100% svježeg mesa, bez dodatka mesnih prerađevina. Jela su rađena imajući na umu sklad okusa i nutritivne vrijednosti pa tako njuškice mogu uživati u jelu od govedine i patke, onima s brusnicama i brokulom; slasnim zalogajima janjetine i govedine s jabukom i mrkvom; od divljači i patke, s mrkvom i brusnicama; piletinom i puretinom, a tu je i sjajna kombinacija rajčice i brusnice.

Jelovnik je obogaćen i ponudom organske puretine i govedine, u kojoj će psići uživati uz dodatak kokosa i chia sjemenki. Za male i one veće dlakavce priprema se i prava Božićna gozba – kombinacija divljači, slanine i prokulica.

hov-hov-4

Osim u vrhunskoj psećoj hrani, četveronošci će uroniti svoje njuškice i u pravi pseći Pawsecco, u varijanti bijelog vina ili rosea. Ne brinite, nakon konzumacije ovog napitka psići neće imati sve četiri u zraku, samo će ojačati imunitet i poboljšati probavu. Radi se o vodi obogaćenoj mineralima, vitaminima i ljekovitim biljem.

Iako odlazak u restoran za pse ne zahtijeva poseban dress code, za savršeno dotjerane pesonje, od njuške do repa, pobrinuo se hrvatski brend za pse Dawg Swag, pod čijim je pokroviteljstvom ujedno i otvoren ovaj jedinstveni restoran.

Fotografije: Nika Mokos

Facebook Like Button