Napokon savršen tekući puder

Dva koraka do besprijekornog tena uz iznimnu postojanost uz puder All hours, u svim situacijama. Biti ćete zadovoljni iznimnim krajnjim rezultatom, bez efekta maske ili ‘zabetoniranog’ izgleda.

Predstavljamo YSL-ovu novu, dugotrajnu podlogu: ALL HOURS.
Pripremi. Prekrij. Korigiraj. Ništa lakše.

BUDITE SPREMNI, BILA NOĆ ILI DAN
YSL Beauté predstavlja prvi tekući puder koji ostaje savršeno postojan i tijekom noći. U ponudi je široki raspon nijansi podloga, koje služe i kao zaštita od onečišćenja u gradskim područjima.

Ovaj puder je vodootporan i ne preslikava se – bez obzira na sve, ostaje savršeno postojan kao i kada ste ga tek nanijeli te nema potrebe za popravljanjem. Besprijekoran mat ten 24 sata dnevno.

Lice izgleda svježe i obavijeno mekom svjetlošću, zahvaljujući sferičnim česticama silikonske smole.
Tekući je puder dostupan u 12 nijansi, od svijetle do najtamnije.

tekuci-puder-1

Nemasna formula održava zdrav sjaj i mat finiš, ublažava pore te kožu ostavlja glatkom poput porculana

Poseban kompleks sastojaka za njegu kože s antioksidacijskim učinkom poboljšava njezinu teksturu i štiti je od agresora u urbanom okruženju. Kombucha, fermentirani ekstrakt crnog čaja, daje joj zdrav sjaj. Najvažnije, zaštitni faktor 20 štiti kožu od budućih oštećenja.

KOREKTOR ZA PREKRIVANJE ALL HOURS
Drugi dragulj: korektor za prekrivanje koji se savršeno stapa s podlogom, osiguravajući besprijekorno glatku kožu i do 16 sati.

Crna tuba sa zlatnim čepom i legendarnim logom Cassandra na prvi pogled otkriva promišljeni dizajn. Providni prozorčić pokazuje nijansu tekućeg korektora za prekrivanje bogatog pigmentima – sve što vam treba kako biste sakrili tamne kolute i nepravilnosti te uljepšali ten.

tekuci-puder-2

Ispitan je u vrlo zahtjevnim uvjetima, prilikom boravka u sauni, a rezultati su impresivni – savršena pokrivenost, odlična postojanost i otpornost na znoj.
U svakodnevnom životu osigurava 16-satno savršenstvo: mat finiš bez neželjenog efekta maske na licu, zahvaljujući nemasnoj, baršunastoj teksturi.

Osigurava besprijekorno prekrivanje nepravilnosti, tamnih koluta ispod očiju, crvenila i pigmentacijskih mrlja, čime je oduševljeno 87,5 % ispitanica. U svakom trenutku budite spremni za fotografiranje u krupnom planu.