Nasmijte se uz Monicu Bellucci i Toni Collette u komediji „Mafija Mama“

Nasmijte se uz Monicu Bellucci i Toni Collette u komediji „Mafija Mama“ na filmskim večerima CINELADY i TRES CHIC! Donosimo vam dva prijedloga kojima ćete skratiti radni tjedan!

mafia-mama-film-1

Izlasci u kino odavno su poprimili potpuno novu dimenziju doživljaja koji omogućuju garantirano dobar provod i večer za pamćenje. To su one prilike koje planirate, kad okupite društvo i znate da vas uz premijeru očekuje i još nešto…Možda poklon, piće u baru, degustacija finih delicija?

mafia-mama-film-2

Iznenađenja za sva čula očekujte na Très Chic pretpremijeri filma „ Mafija mama“ u srijedu, 26. travnja 2023. u Kaptol Boutique Cinema te na CineLady večeri 27. travnja u CineStar kinima u Z centru/Zagreb, Rijeci, Osijeku i Mall of Splitu!

OVDJE pogledajte trailer koji zbog kojeg ćete odmah poželjeti otići u kino i pogledati ovaj film Mafija Mama

Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija „Mafija mama“ u distribuciji Blitza. Girl power ovoga puta predstavljaju Monica Bellucci i Toni Collette, koje su utjelovile glavne junakinje akcijske komedije čija je radnja smještena u vječnom gradu, Rimu.

Nakon proživljenog teškog životnog razdoblja, Amerikanka Kristin odlazi u Italiju na sprovod svog djeda, ne znajući da će joj se nakon putovanja život promijeniti iz korijena. Stvari krenu na gore kada se sprovod pretvori u nasilnu pucnjavu, a Kristin otkrije da je njezin djed želio da ona, njegov posljednji živući potomak, preuzme ulogu šefice najmoćnije mafijaške obitelji u Kalabriji!

mafia-mama-film-4

Vođena savjetnicom tvrtke, Bellucci, urnebesno prkosi svačijim očekivanjima kao nova glava obiteljskog posla i na jedinstven način se nosi s ulogom koja joj je neočekivano dodijeljena. Naravno, „jedinstven način“ znači da će se publika nasmijati od srca – a to je ono što nam svima treba.

mafia-mama-film-3

Za vas koji želite znati sve detalje; Très Chic večer je zagrebačka pretpremijera filma; u planu je nastup uživo Lane Jurčević s premijerom novog singla Tipično muški. Partneri večeri – Astoria Prosecco Corderie, Croatia Airlines, LA PIEL by Lana Jurčević i Smooshena pripremili su vrijedne poklone za najsretnije, među ostalim i putovanje za Rim te popuste na avio karte, luksuzne beauty pakete i planere te prosecco, dok će Manos osigurati pop up nail bar prije filma.

Fraktura svakoj posjetiteljici poklanja roman, a Kukuriku Artisan Bakery priprema poseban corner s vrhunskim delicijama inspiriranima Italijom.U planu je i nastup Lane Jurčević – live premijera najnovijeg singla „Tipično muški“!

Osim spomenutog programa, film „Mafija Mama“ prikazivat će se u sklopu CineLady večeri u četvrtak, 27. travnja 2023. u odabranim CineStar kinima diljem Hrvatske, a partneri programa, Schweppes, Avon, Fraktura, Barcaffè i La Piel by Lana Jurčević obradovat će neke „CineLadies“ poklonima dok vas na licu mjesta očekuje i pjenušac kao piće dobrodošlice i uvertira u odličan provod, a u zagrebačkom kinu i brojni drugi vrijedni pokloni za najsretnije posjetiteljice!

Ulaznice su u prodaji na službenoj stranici www.cinestarcinemas.hr, a zbog velikog interesa savjetujemo da osigurajte svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se, za razliku od klasičnog filmskog izlaska, moraju planirati unaprijed zbog ograničenog kapaciteta.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button