Ne propustite utorke posvećene tacosima

After-work druženja u El Toro Street Foodu.

El Toro Street Food, mladji brat većeg El Tora, otvorio je vrata u proljeće i od tad na odličnoj lokaciji, skoro na glavnom zagrebačkom trgu, oduševljva svoje goste i brojne turiste svojim kreativnim menijem sa zanimljivim streetfood jelima. Ono što su svi ljubitelji El Toro kuhinje i njegovi stalni gosti u “gradskom” El Toru često tražili su tacosi pa s jesenskim danima, El Toro Street Food u Petrinjskoj ulici započinje sa zanimljivim programom utorkom – Taco Tuesday.

el-toro-street-food-1

Naime, od idućeg utorka, 1.listopada u samom centru gradu, svaki utorak nakon posla, od 17h El Toro street food održavat će večer posvećenu ovom svjetski popularnom street food jelu. Chef Mario Mihelj iz tjedna u tjedan osmišljavat će nove kombinacije taca inspirirane raznim svjetskim zemljama pa jedva čekamo vidjeti što je osmislio. Naravno, biti će tu i klasici dobro poznati gostima “velikog” El Tora.

el-toro-street-food-2

No, osim utorkom, El Toro Street Food nam osigurava ugodna after-work druženja uz vrhunske zalogaje i vino i srijedom i četvrtkom kada će u svojoj ponudi imati atraktivni meni – glavno jelo, desert i čašu vina za 120 kuna. Svaki će tjedan tako imati promociju drugih vinarija.

el-toro-street-food-3

Bilo da planirate izlazak u paru tijekom tjedna, druženje s prijateljicom, prijateljem ili većom ekipom nakon posla, El Toro Street Food siguran je odabir.

Uz dopuštenje: S2 (sve fotografije)