Neodoljivi ljetni nakit koji će zaokružiti ženstveni look

Predivna kolekcija nakita, koje predstavljaju ljepotu, eleganciju, ženstvenost i ljubav prema rafiniranom ljetnom izgledu, osvojiti će vas dizajnom i bojama na prvu.

prstenje prsten zlato

Neodoljivim bojama i dizajnom nove kolekcije stvaraju uspomene za cijeli život i ističu bezvremensku eleganciju.
Sam naziv zlatne kolekcije Essential poručuje da je morate imati u svojoj kolekciji nakita.

Središnji kamen je nježno ljubičasti ametist obrubljen kubičnim cirkonima koji tradicionalnim oblicima daju modernu notu. Ametist je poludragi kamen koji u kolekciji Essential ima poseban rez – fantazijski azijski jastučni rez.

nausnice lancici nakit

Oblikovanjem kamena na ovaj način svjetlost se ne reflektira prema van, nego ostaje „zarobljena“ unutar kamena zbog čega boje još više dolaze do izražaja. U kolekciji Essential su prsten, ogrlica i naušnice.

Uz zlatnu kolekciju Fragments of Time uhvatite djeliće vremena te ih uvijek nosite kao podsjetnik na posebne trenutke. Sofisticirana različitost i bezvremenska elegancija odlike su kolekcije u kojoj su prsten, ogrlica i naušnice.

nausnice lancici nakit

Ljetnu kolekciju Blue Lagoon poželjet ćete nositi i tijekom zimskih dana kao podsjetnik na bezbrižne dane i sunčane sate. Srebrna Lencia kolekcija sa Swarovski kristalom mladenačka je razigrana kolekcija uz koju je osmijeh najljepši modni dodatak.

Lencia predstavlja i moćnu srebrnu kolekciju Queen. Kolekcija je inspirirana kraljevskim pečatom sa Swarovski kristalima koji reflektiraju svjetlost i boje svakog trenutka. U kolekciji su prsten i ogrlica.

*****

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi.