Nivea In-shower

Linija NIVEA In-Shower regeneratora za tijelo uvedena je na hrvatsko tržište u srpnju 2013. i od tada ne prestaje oduševljavati.

Od pojavljivanja na policama, u samo četiri mjeseca inovativni regeneratori za tijelo probili su se među najprodavanije proizvode u segmentu njege kože i tijela, s čak 5% udjela na tržištu, a ovaj se uspjeh odrazio i na pozitivne prodajne rezultate cijele NIVEA linije njege kože i tijela koja su zabilježila 20,58% tržišnog udjela. Nakon izvanrednog uspjeha revolucionarne linije NIVEA predstavlja najnoviji In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo – idealan odabir za sve one u potrazi za brzom i savršenom hidratacijom. Nježna, hidratantna formula s kakao ekstraktom pruža koži senzacionalan osjećaj mekoće te čak i suhoj koži daje prijeko potrebnu vlažnost, čineći je mekom i mirisnom. U dodiru s vodom, u formuli In-Shower Cocoa&Milk mlijeka za tijelo, aktiviraju se nježni hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja.

Uz NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo potrebno je samo nekoliko koraka do nježne kože poput svile:

1. Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje i isperite ga.
2. Nanesite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
3. Isperite NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo.
4. Obrišite se ručnikom i odmah se možete obući. Uživajte u njegovanoj koži!

nivea-in-shower-cocoa-milkNIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo
Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u senzacionalno mekom osjećaju na koži.

Prije 50 godina Beiersdorf je lansirao prvo revolucionarno NIVEA mlijeko za tijelo koje je do danas zadržalo prvo mjesto u segmentu njege kože. 50 godina kasnije, NIVEA In-Shower regenerator za tijelo nastavlja tradiciju inovacija i vrhunske njege kože te svojim uspjehom nadmašuje sve planirane rezultate.

nivea-in-shower-smooth-milkNIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeko za tijelo
Bogata njega sa shea maslacem nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu tijekom tuširanja. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

nivea-in-shower-lotionNIVEA IN-SHOWER losion za tijelo
Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja – nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

nivea-in-shower-milkNIVEA IN-SHOWER mlijeko za tijelo
Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA IN-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije

Facebook Like Button