NIVEA parfemi za nju i njega

Mirisi nam pomažu da se sjetimo životnih događaja s puno više detalja i emocija, a miris legendarne NIVEA kreme među rijetkima ima moć da generacije u trenutku vrati u vrijeme kad su prvi put u životu otvorili plavu limenku.

Miris je to koji nas podsjeća na djetinjstvo, veselje, njegu i upravo je zato pretočen u dva jedinstvena proizvoda – NIVEA Eau de Toilette za nju i njega – kako biste se svaki dan jednostavnim pritiskom na pumpicu bočice mogli podsjetiti na taj jedan ljepši i bezbrižniji dio svog života. NIVEA Eau de Toilette parfemi tako su svojevrsni hommage omiljenoj NIVEA kremi i plod su suradnje s majstoricom parfema Isabelle Abram, koja već 15 godina osmišljava jedinstvene mirisne kompozicije.

Za muškarce je osmišljen jedinstven miris, karakterističnih nota. Kombinacija snage i svježine osjećaju se u svakoj kapljici novog Eau de Toilette NIVEA Just Blue parfema, a zajedno tvore jedan moderan, muževan i svjež miris.

Ova dva nekonvencionalna, ali istovremeno klasična Eau de Toilette mirisa najljepši su način kojim ovog Božića svojim voljenima možete pokazati koliko vam je stalo te zajedno s njima stvoriti nova sjećanja za budućnost.

nivea-parfem-1

NIVEA EAU DE TOILETTE

Svježina, čistoća i njega: poznati miris NIVEA kreme koji u mnogima od nas budi najljepša sjećanja iz djetinjstva i pobuđuje osjećaj sigurnosti, od sad dolazi u predivnoj bijeloj bočici. Mirisna nota đurđica, Ylang Ylanga, frezija i esencija ruže naglašavaju ženstvenost, a miris, kao i krema, jednostavno obavija sva vaša osjetila. U najljepšem dobu godine, ovo je dar koji će svaka žena rado naći pod svojim borom.

nivea-parfem-2

NIVEA MEN EAU DE TOILETTE JUST BLUE

Eau de Toilette NIVEA MEN Just Blue pravi je muževni miris. Opore i voćne note, zajedno s jedinstvenom svježinom, tvore miris koji idealno pristaje svakom modernom muškarcu. Blaga nota drva budi osjećaj ugode i topline, dok istovremeno esencije grejpfruta, limete i morske soli osiguravaju neponovljivi osjećaj njege i svježine – stvarajući tako božanstvenu simbiozu koja savršeno nadopunjuje NIVEA svijet mirisa.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button