Nivea trendovi za kosu

Nivea trendovi za kosu proljeće/ljeto 2014. s potpisom Sally Brooks, dobitnicom londonske nagrade Frizer godine, međunarodnom Nivea stilisticom za kosu.

2014. godina je u apsolutnom znaku ženstvenosti. Dugački i mekani slojevi, kao i valovita kosa, podarit će vam izgled intelektualne dame, baš onakav kakav zaslužujete. Ali to nije sve: definitivno ćemo vidjeti dominaciju individualnosti s naglaskom na kraćim frizurama. Žene koje vole svoju dugu kosu izgledat će vrlo moderno ako je ona raspuštena i prirodna. Jedan od vodećih trendova će biti i naglašeni volumen kose, trend koji je prisutniji nego posljednjih godina.

Upoznajte Sally Brooks
Sally je tri puta osvojila prestižnu londonsku nagradu za Frizera godine, a nedavno je uvrštena u Kuću slavnih britanskih frizera. Osmišljavala je frizure za međunarodno priznate dizajnere, poput Alexandra McQueena te redovito surađuje s najpoznatijim modnim časopisima, kao što su ELLE, Vogue i Cosmopolitan. Od 2008. djeluje kao NIVEA Međunarodni stilist za kosu.
Vjerujem kako NIVEA utjelovljuje pouzdanost i kvalitetu. Volim NIVEA proizvode i filozofiju. NIVEA jednako voli kosu kao ja.

nivea-mega-strong-hair-1
ČVORASTI KONJSKI REP
Fantastična frizura koju možete sami napraviti – odličan je izbor za vrijeme ljetnih praznika jer je vrlo jednostavna. Meka i ženstvena, može se nositi u svakodnevnim prilikama, ali i kada se dotjerate.

nivea-mega-strong-hair-2
RETRO BOB
Ljeto je pred vratima i želite novu frizuru bez drastičnih promjena? Retro bob je idealno rješenje za vas. Ova iznimno profinjena frizura savršeno kombinira jednostavnost i eleganciju za dnevne ili večernje prigode, a dodatna prednost je što ne morate imati dugu kosu da biste ju postigli. U samo nekoliko koraka i bez napora postignite look Hollywoodskog glamura.

nivea-mega-strong-hair-3
LJETNI BOB
Bob frizura “s plaže” jednostavno odiše prirodnim, bezbrižnim osjećajem. Upravo onako kako želimo izgledati ovog ljeta! Lagane kovrče kosi daju sjaj, svježinu i razigranost, a mogu se kombinirati uz svaki look. Ove sezone u trendu je plava kosa u nijansama meda koja daje toplinu tenu i prirodni izgled “okupan” suncem.

Za ove su frizure korišteni sljedeći Nivea proizvodi za njegu kose i styling:

NIVEA Mega Strong Styling sprej za kosu
Styling sprej s keratinom njeguje prirodnu strukturu kose, a specijalni polimeri pružaju dugotrajno učvršćivanje i više volumena. Njegujući provitamin pantenol štiti kosu i olakšava češljanje, a vitamin B3 djeluje poput antioksidansa pri izloženosti suncu.

NIVEA Mega Strong Styling pjena za kosu
Styling pjena sa savršenom kombinacijom sastojaka za iznimno jako učvršćivanje kose i njegujućih esencijalnih vitamina daje kosti voluminoznost i čvrstoću. Keratinski zaštitni sustav prekriva pramenove kose kako bi zaštitio prirodan keratinski sloj od oštećenja. Provitamin pantenol njeguje i štiti kosu od isušivanja. Učinkoviti UV filteri pomažu pri izbjegavanju oštećenja od sunca.

NIVEA Diamond Volume Styling sprej za kosu
Styling sprej omogućuje kosi dijamantni sjaj i lagani volumen te snažno učvršćivanje koje traje 24 sata.

NIVEA Ultra Strong Styling pjena za kosu
Pjena za kosu s keratinskom zaštitnom formulom za iznimno jako 24-satno učvršćivanje, volumen i sjaj.

NIVEA Ultra Strong Styling sprej za kosu
Ekstra jak sprej za stiliziranje kose s keratinskom njegom za snažno učvršćivanje koje traje 24 sata te daje kosi dijamantni sjaj.

NIVEA Diamond Gloss Styling sprej za kosu
Ekstra snažan styling sprej s keratinskom zaštitom za snažno učvršćivanje koje traje 24 sata te daje kosi dijamantni sjaj.

NIVEA Volume Sensation Styling sprej za kosu
24-satni Styling Spray za vidljivo veći volumen i sjaj, s keratinskom zaštitom – s tanjom mlaznicom spreja, kako bi se zadržao prirodni elasticitet kose.

NIVEA Styling kremasti gel za kosu
Kremasti gel za kosu oblikuje frizuru pouzdane postojanosti ne ne čini kosu teškom, ljepljivom ili beživotnom te joj pruža ugodan osjećaj. Fleksibilna emulzija uz pomoć novog sustava fiksiranja kosu zadržava na mjestu, te sadržava i dodatni njegujući vitamin.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije

Facebook Like Button