Nogomet, igra, i još malo igre!

Koja je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a koju muška populacija obožava? Naravno, nogomet i to u svim oblicima! Od gledanja utakmice s prijateljima i razonode uz nogometnu video igru do hakla s društvom na livadi ili lokalnom igralištu.

A nogometnim obožavateljima neprestano se inspirira i Nike. U fokusu slavnog sportskog brenda ovaj put su nogometni turniri popularni diljem svijeta, bilo da je riječ o kvartovskim ili online turnirima, pa je tako Nike ove jeseni osvježio svoju kolekciju tenisica za mali nogomet NikeFootballX.
Uz kolekciju tenisica, Nike je osmislio i posebnu mobilnu igricu inspiriranu nogometom koja je napravljena u vintage izdanju s grafikom koja nalikuje prvim nogometnim igricama koje su se danonoćno igrale.

nike-football-soccer-1

NikeFootballX
Nakon crnih i sivih nijansi nova kolekcija NikeFootballX dolazi u osvježenim bojama modela MagistaX, MercurialX i HypervenomX. Modeli dolaze u dvije varijante – za vanjske i unutarnje terene. I ovaj put je korištena reciklirana guma Nike Grind kako bi se omogućilo što bolje prijanjanje podlozi kao i izdržljivost.

S novim modelima, Nike Football je lansirao i igricu „MagistaX Breakthrough“. Igrica koja je dostupna putem Nike Football aplikacije inspirirana je vintage igricama. Igrači prolaze kroz tri razine u kojima se pojavljuju nogometne zvijezde Mario Goetze , Arda Turan i David Luiz.

Uz dopuštenje: Abrakadabra integrirane komunikacije (sve fotografije)