Nomad adidas Originals tenisica

U New Yorku na eskluzivnom eventu predstavljena je nova Nomad adidas Originals tenisica u ozračju modernih impresivnih projekcija ukomponiranih s instalacijama koje predstavljaju nasljeđe adidasa koje je utkano u NMD. Vođena stalnom željom za novim iskustvima, inspirirana prošlošću, ali usmjerena na budućnost i život u pokretu. Nova adidas Originals NMD tenisica stvorena je za pustolovine urbanih nomada – za sve one koji vole istraživati i koji uvijek teže biti korak ispred.

NMD tenisica donosi jedinstven spoj adidas Originals naslijeđa i najinovativnijih BOOST i Primeknit tehnologija. Smiona kombinacija oblika, materijala i boja inspirirana adidasovom prošlošću oblikuje trendove današnjice. Naslanjajući se na progresivne adidasove modele tenisica kao što su Micro Pacer, Rising Star i Boston Super, adidas Originals NMD daje elementima iz prošlosti moderan kontekst – povezujući ikonografiju adidasovih najslavnijih modela s tehnologijom 2016.

adidas-1

adidas Originals NMD sadrži vrhunsku tehnologiju tenisice za trčanje prilagođenu urbanom životnom stilu. Beskompromisni dizajn s jedinstvenim Primeknit materijalom omogućava fleksibilnost, stabilnost i udobnost dok vrlo smjela silueta tenisice s detaljima inspiriranima nasljeđem adidasa upotpunjuje dinamički koncept. Potplat je izrađen od inovativne BOOST tehnologije koja zahvaljujući svojim performansama pruža maksimalnu udobnost pri kretanju, prilagođava se svim uvjetima i amortizira udarce.

adidas-2

„adidas je oduvijek bio pionir u korištenju inovativnih tehnologija – to je temeljno načelo našeg breda. Ključ naše inovativnosti leži u našoj prošlosti. Njoj nije mjesto u muzeju, ona je naš alat i naša referenca za budućnost. NMD tenisica pokazuje kako prošlost može osnažiti budućnost.”, izjavio je Nic Galway, dopredsjednik Global Designa za adidas Originals.

adidas Originals pomiče granice s novom NMD tenisicom, inspirirana ikonskim siluetama adidasa ali potpuno novi koncept – koncept koji definira ultimativni dizajn budućnosti. Doživite urbanu avanturu.

https://www.youtube.com/watch?v=Tlc2geGRwrk

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)