Nova ALMAfashion kampanja – Kod kuće je najljepše!

Stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, predstavila je novu kolekciju svog modnog brenda ALMA fashion – Kod kuće je najljepše stavljajući u fokus funkcionalnost odjeće i nove komade za ‘home varijantu’ proslave blagdana – pregače i trenirke neobičnih krojeva!

kod-kuce-najljepse-1

U skladu s epidemiološkim mjerama, moda ove sezone stanuje kod kuće, pa je treba prilagoditi apsolutno svim situacijama urbane žene – radnim zadacima, hendlanju klinaca, obitelji, kuhanju, kavici sa susjedom/BFF, romantikom kad klinci (napokon) odu na počinak i potrebi da ‘udahnete’ malo svježeg zraka tijekom šetnje.

kod-kuce-najljepse-2

Upravo u skladu s time nastala je zimska modna priča ‘Kod kuće je najljepše’ koju dizajnerica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko priča kroz pomalo (ne)obične spojeve funkcionalnosti, ugodnosti i modnog šika.

kod-kuce-najljepse-3

„Ne znam što bih rekla, žalim li zbog toga jer kraj ove godine ne završavamo u šljokicama, tilu i svili ili sam sretna što moj modni brend ALMAfashion i u ovoj ludoj godini nudi brojnim ženama da u svim situacijama blistaju i ne zaborave na svoju ljepotu?“ – kaže Alma dodajući kako kao dugogodišnja modna savjetnica i stilistica u ovoj godini posebno apelira na žene da ne sjede za računalima u starim pidžamama, da ne jedu nekontrolirano, da ne zaborave na lijepo njegovane ruke, obojanu kosu.

kod-kuce-najljepse-4

Jer kad se jednom opustite i prepustite, kilogrami se akumuliraju, a kompletna slika koju vidite u ogledalu nije ono što će vas veseliti. – Zato glavu gore, modu u fokus! Možda će vam se činiti da je to nepotrebno, jer nitko vas ne vidi u vaša četiri zida, ali to kako izgledate je jako važno za osobnost, vitalnost i vlastito zadovoljstvo.

kod-kuce-najljepse-5

Upravo zato sam stvarajući ALMAfashion kolekciju za hladniji dio godine razmišljala upravo o tome što bi se sve moglo odjenuti kod kuće, tijekom povremenih odlazaka u ured, na putu do vrtića, trgovine, u kuhinji dok poslužujete specijalitete… Kad pogledate kolekciju, vidjeti ćete o čemu govorim, ali i svakako odabrati nešto za sebe.

kod-kuce-najljepse-6

U ovoj su kolekciji u fokusu fine mekane tunike, četiri vrste hlača, nekoliko haljina koje se lako ‘prebace’ kad je to potrebno, kaputići i tople jakne… Novitet u ovoj sezoni su ALMAfashion trenirke – vrlo seksi spojevi tunika i hlača koje se kombiniraju zajedno, ali i svaki odjevni predmet posebno, te pregače/tunike koje prekrivaju nesavršenost građe tijela ali i neki stari odjevni predmet.

kod-kuce-najljepse-7

Budući da je ALMAfashion brend nastao kao potreba žena različitih oblika građe tijela da odaberu ono nešto što savršeno odgovara njihovoj građi tijela (jabuka, kruška, pješčani sat…) Alma je i u ovoj sezoni vjerna kvalitetnim tkaninama ali i krojevima koji koketiraju trendovima.

kod-kuce-najljepse-8

Isto tako, Alma je u ovoj sezoni poradila i na skali veličina nudeći vam tako da odaberete u standardu Malu, Srednju ili Veliku veličinu, te izvan standarda Buciku koja podržava veličine i do broja 50.

Kampanja je snimljena u prekrasnom zagrebačkom restoranu Eateria, model je Ana Lea Janžić, a fotografije potpisuje Nikola Zoko. Sve hulahupke koje model nosi s potpisom su Solidea!

Sve detalje o prodajnim mjestima i novitetima potražite na FB ALMAfashion!