Nova kolekcija vjenčanica Ana Milani

Wedding City snimio editorial s kolekcijom vjenčanica 2017.

Nova kolekcija vjenčanica Ana Milani predstavljena je na devetom Wedding Expo-u u Zagrebu, a ovih dana Wedding City snimio je i njezin modni editorial. Zvijezde kolekcije, vjenčanice Bella i Belluci, izrađene su od najfinije čipke, ističu ljepotu ženskog tijela i od mladenki stvaraju dive.

vjencanica-1

Senzualne, autentične i jedinstvene modele ovog modnog brenda nosila je Marija Kljajić, a fotografije je snimio Gregor Podvinski na predivnim vanjskim lokacijama. Kulisa su bile ljepote otoka Krka – Baške, Stare Baške i Punata, te slovenskog dvorca Mokrice i grada Otočeca. Ove jedinstvene vjenčanice dostupne su ekskluzivno u megastoreu Wedding City.

vjencanica-3vjencanica-2

vjencanica-4

Modna kuća Wedding City ponosi se vlastitim brendom Ana Milani i najvećim izborom ostalih svjetski poznatih vjenčanica i svečane odjeće. Brend Ana Milani sinonim je za profinjenu, jednostavnu, elegantnu i ženstvenu haljinu. Među atraktivnim modelima mogu se naći klasične linije, ali u trendi bojama i materijalima od pliša i čipke.

vjencanica-5

Uz svečane prigode kojima su namijenjene, među haljinama Ana Milani nerijetko se nalaze i ‘glam’ komadi prikladni za izlazak na scenu. Posebnost brenda su ručno rađene vjenčanice čiji svi modeli prate liniju tijela ističući ono najljepše na ženi – njezinu senzualnost i ženstvenost.

Uz dopuštenje: Kreativna komunikacija (sve fotografije)

Facebook Like Button