Nova kolekcija ZASU nakita

“Budi uz mene” je nova kolekcija ZASU nakita koja je inspirirana ovim godišnjim dobom u kojem svi želimo imati nekoga kraj sebe, osjetiti ljubav, zaštitu, pozitivne vibracije. Cijeli koncept kolekcije osmišljen je tako da uz sebe nosite komad nakita čija simbolika će u vama buditi pozitivne emocije.

zasu-budi-uz-mene-1

“Željela sam stvoriti nakit koji će nam pružiti ugodan osjećaj dok ga nosimo, stoga sam odabrala kraljevski baršun kao glavni element kolekcije. On je nježan, elegantan i budi lijepe emocije u svakome. Kolekcija je upotpunjena privjescima s 14k pozlatom koji su snažni simboli poput hamse – za zaštitu, srce – snažnog simbola ljubavi i istine te anđela koji nas štiti i usmjerava na pravi put. Neizostavan dio kolekcije su kristali, oniks, rozenkvarc i ametist, koji su naši pomagači i čije vibracije donose pozitivnost u svakodnevnicu. Narukvice iz kolekcije su posebno zanimljive jer ih možete personalizirati, odabrati boju baršuna koja vas najviše privlači: crna, ružičasta ili bordo.”

zasu-budi-uz-mene-2

Zaštitno lice kolekcije je predivna Sendy Osmičević koja je savršeno uklopila u ulogu nove ZASU djevojke. Ona je elegantna djevojka koja će vas zaraziti svojom pozitivnom energijom, toplinom i šarmom.

zasu-budi-uz-mene-3 zasu-budi-uz-mene-4

Povodom nove kolekcije, snimljena je modna kampanja čije fotografije i video potpisuje Karlo Richter. Kampanja je snimljena u interijeru Balanced3 centra. Za make up i frizuru zalužna je Mateja Nedoklan.
Ovo je kolekcija koja će u ovo predivno blagdansko vrijeme upotpuniti svaki outfit te mu dodati dašak elegancije. S ovom kolekcijom uz sebe ćete imati nakit koji će buditi lijepe emocije u vama. Poklonite svojoj dragoj osobi komad iz ove kolekcije koji je diskretan i istovremeno snažan zbog priče i energije koju nosi u sebi.

zasu-budi-uz-mene-5

Novu kolekciju možete pogledati putem web stranice www.zasu.biz

Uz dopuštenje: Zasu (sve fotografije)

Facebook Like Button