Nova kraljica u Zagrebu – Lanett Whitney

Titulu Prve princeza osvojila je Antea Matić, dok je titulu Druge princeze odnijela Anita Božić! Lanett Whitney izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Lentu i cvijeće uručio joj je Dževad Halilović, a krunu joj je predala Kraljica Zagreba Vita Sever. Na svečanoj manifestaciji među jedanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Lanett je osvojila najviše simpatija članova žirija.

Anita Bozic Lanett Whitney Zoran Aragovic i Antea Matic (002)

Predsjednik ocjenjivačkog suda žirija bio je Juraj Mihaljević – Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i pjenušac Kraljica Hrvatske, a uz njega su u žiriju bili i Veljko Kajtazi – saborski zastupnik, Judita Šikić – predstavnica tvrtke SPS Croatia – lider u posredovanju i privremenom zapošljavanju radnika, Zoran Aragović – naš najpoznatiji hrvatski modni dizajner, Antoanet Levačić – Kraljica Hrvatske 2016 godine, Zoran Veir – naš poznati kirurg plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Kraljica Zagreba 2024 Lanett Whitney- I Princeza Antea Matić - II Princeza Anita Božić (002)

Tu su se našli i Dževad Halilović – direktor maloprodaje cipela Högl za cijelu Europu, Vita Sever – aktualna Kraljica Zagreba, David Modrušan – zamjenik gradonačelnika Grada Rovinja, domaćina Finalnog izbora Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta 2024. koji će se održati 26.11.2024. u hotelu Lone u Rovinju, Irena Jakičić – predsjednica modne agencije Crostars, Natalija Brkić – predsjednica Kraljice Hrvatske.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Antea Matić, titula Druge princeze pripala je Aniti Božić, za Kraljicu osobnosti izabrana je Korina Sviben, Kraljica fotogeničnosti je Glora Navarro Copa, Kraljica medija je Iva Mila Brigljević a Kraljica elegancije je Matea Vlašić.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u četiri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama brenda salona vjenčanica Nikolina, kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u kreacijama BiteMyStyle našeg poznatog modnog dizajnera Zorana Aragovića i cipelama austrijskog brenda Högl.

Kraljica Zagreba 2024 Lanett Whitney (002)

Za kraljevski izgled i ljepotu natjecateljica pobrinuli su se beauty salon Lenarys te poznata talijanska škola mode i dizajna Callegari. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je u vrhunskom programu.

Kroz svečanu noć odluke posjetitelje su vodili lijepa i zabavna Maja Ciglenečki i svima dobro poznati voditelj Mario Sedmak, a između biranja pobjednice uživali smo u nastupu istaknutih zvijezda estrade – Vladi Kalemberu i grupi Feminnem. Djevojke i uzvanici uživali su u aperitivima INCANTO FRUIT WINES i delicijama pršutarne Drniška tradicija.

Za bogate nagrade pobrinuli su se glavni pokrovitelji, Kanaan, novozelandska organska kozmetika Lemon & Beaker, austrijski brend Högl, Iločki Podrumi, Zlatarna Dodić, Nikolina Wedding Store, Semark, Poliklinika Rotim, Poliklinika Veir, Kozmetika Feniks.

Novoizabrana Kraljica Zagreba Lanett Whitney sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2024., koji će se održati 26. studenog ove godine u prekrasnom gradu Rovinju u hotelu Lone. Prvi put se javnosti predstavila i prerezala tortu u kavani Lisinski – Hemingway Bar.

Salon vjenčanica Nikolina (002)

Kraljica Hrvatske je najstariji izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, „Iločki podrumi“, proizvela vino i pjenušac pod nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno su najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World – Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Hrvatsku i grad Zagreb.

Uz dopuštenje: PR365

Facebook Like Button