Nova makeup kolekcija Urban Decaya

Urban Decay je predstavimo novu makeup kolekciju nastalu u suradnji s Kristen Leanne, beauty influencericom i youtubericom koja utjelovljuje sve što Urban Decay jest.

Kolekcija UD x Kristen Leanne utjelovljuje sve ono što obožavamo kod nje – od strasti za makeupom do zaigranog karaktera. Odlučili smo saznati više o Kristeninom nevjerojatnom talentu za šminkanje i otkriti što je nadahnjuje. Zatim smo se poigrali idejama i kreirali savršenu makeup kolekciju.

kristen-leanne-daydream-1

Kristen je istinsko utjelovljenje svega što Urban Decay predstavlja – od raznobojne kose i upečatljivih tetovaža do iskrene i autentične osobnosti. Obožava UD, a njezini nas jedinstveni stavovi obaraju s nogu. Suradnja s Kristen bila je čisti kreativni užitak.

Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette sadrži 11 vibrantnih nijansi, uključujući jedinstvenu žutu, paletu žarkih tonova i jednostavno nevjerojatnu kombinaciju duo sjenila.

kristen-leanne-daydream-2

Kada ne snima video uratke sa savjetima o šminkanju u svim duginim bojama, kreira nježne, neutralne lookove za oči. Paleta Daydream Eyeshadow Palette s pet novih nijansi njezin je odabir za savršeni mat finiš.

Kristen obožava highlightere skoro kao meksičku hranu. Nakon što smo otkrili da dijelimo zajedničku strast prema tacosima, bacili smo se na kreiranje nijansi iz nezaobilazne palete Beauty Beam Highlight Palette. Ove zlatne nijanse možete nositi zasebno ili kombinirati dvije-tri za blistav sjaj baš po vašoj mjeri.

Budući da nismo mogli kreirati baš sve nijanse ruževa koje je Kristen željela, pomogli smo joj da odabere neizostavne mat nijanse ruža Vice Lipstick.

Svi proizvodi iz posebnog izdanja kolekcije UD x Kristen Leanne dostupni su u Müller parfumeriji, Trg bana Josipa Jelačića.

Uz dopuštenje: L’ORÉAL ADRIA (sve fotografije)

Facebook Like Button